Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

Ahoj všetky, rozhodla som sa, že ešte napíšem mail doktorovi, a zariadim sa podľa toho, čo mi odpíše. Každý hovorí, že je odborník a hlavne vie dobre odhadnúť veľkosť,aby potom prská dobre vyzerali! zuzkas, takto o týždeň už budeš po opke! Držím palce, aby si všetko zvládla, hlavne ten stres! Neviem, keď to ja budem mať takto za pár, že kto to so mnou vydrží! Ale chcem pekné prsia, čo už!

Lia86

Barbora10,

V pondelok bude 5 týždňov, čo som po opke a mám medzi prsami medzeru tak na dva prsty, ale kamoška vravela, že aj ona to tak mala, že take dva-tri mesiace sa prsia ešte menia, že jej sa dali k sebe tak na jeden prst, tak uvidím... Mám pocit, že už mi mäknú, ale ešte stále sú nepohyblivé...snáď budú krásne mäkučké a pohyblivé...

maxim3113

cheri 39
no len musis ratat aj s tym ze baby v galerke maju rozne velkosti prs pred opkou a to sa potom tazko porovnava a este aj to ako vyzera cela postava.. ja som pocula o dr.Cervenovi ze je velky odbornik a ze sa fakt vyzna aj ja vaham nad velkostou ale rozhodla som sa ze co povie on tak to aj urobim musis mysliet na to ze on uz odoperoval kopu dievcat a vie co roby.. to je to ze on ta mal pred sebou urcite ta pomeral a povedal co by bolo najlepsie.. kazde dieva je inak stavane a porovnavat je dost tazke na niektorych vyzeraju 400 obrovske a na niektorych sa to strati..

barbora10

Lia86

a este k tomu,ze ci som ich mohla pekne spojit,tak ja som ich mala hned po operacii uplne pri sebe.a aj teraz ich mam stale krasne pri sebe,sice ak odpuchli,tak sa mala medzierka medzi nimi spravila,ale naozaj minimalna,tak na jeden prst.takze nemam vobec problem dat ich k sebe ci podprsenkou,alebo rukami.ved mam foto v galeri,takze tam to mozes vidiet.a to ked si dam push upku,tak ani nehovorim.

barbora10

Lia86

po dvoch mesiacoch uz boli ovela maksie a pohyblivejsie.ale teraz sa to neda ani porovnat.teraz po deviatich mesiacoch su prsia uplne ako moje.sice som si na ne velmi rychlo zvykla,povedala by som,ze hned,ale teraz je to ovela,ovela lepsie.je to individualne,ale ja som zacala vidiet rozdiel tak po dvoch mesiacoch.

Lia86

Cheri39,

Ja mám 410 ml okrúhle a vôbec to nie je veľké, ten sval to stlačil, včera som poslala nej foto Live, keď to hodí do galerky, tak môžeš porovnať, ale pod 400 bych nešla...

barbora10

Cheri39

sacky s vodou su iba na priblizne porovnanie.musis ratat s tym,ze vskutocnosti to bude ine,mensie.a zvlast,ked bude implantat pod svalom.a ked si uz teda robila pokus so sackami,tak si vypustila aj vzduch zo sacku?treba tam nechat iba tu vodu.ja som tiez pred operaciou robila pokus so sackami s vodou,ale teraz viem,ze sa to neda vobec porovnavat.

Cheri39

Do kelu, maxim, už som bola nalomena na tych 400 ... ale fakt neviem, dnes som robila pokus s tými sáčkami s vodou, dala som 400 ml a boli na mne teda riadne! Ja asi ešte radšej skúsim zavolať červeňovi, pre pokoj v duši, príp. mu napíšem mail, ako radila bon bony. Ešte som nebola pozrieť galérku, možno mi aj to pomôže. Treba najskôr niekde poslať svoje fotky? Ja mám zatiaľ len pred opkou, a bojím sa, že keď si to niekto otvorí, spustí sa mu antivir! :-D