Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

baby uplne krasne to mate ! Fakt uplne chvalim. Laloa musis byt vemi spokojna s vysledkom, uzasne ti to spravil. Uau gratulka.

Cheri39

baby, čo to máte za sebou, spozorovali ste po opke aj iné zmeny, okrem čísla podprsenky? myslím zmena v tom ako sa teraz vnímate, sebavedomie a intímny život?

zuzkas

lola ďakujem,potom na mňa myslite aj vo štvrtok ráno o 7:45 to má začať-tá premena a fakt je to veľký stres :-),ale taký príjemný,že už za chvílu sa budem cítiť tak žensky,ako nikdy predtým :-)

zuzkas

ja viem čo prežívaš,že sa bojíš aby to neboli bomby.mne lekár keď ma zbadal,tak mi povedal 300 a keď som si to tam priložila,tak sa mi to zdalo malé,tak povedal že 350 a že viac sa mi nezmestí.keď sme odtial odišli,tak som celé dni riešila,či tých 350 nieje zase veľa-objednala som ich už pred 2-3týždňami aby som nad nimi stále nerozmýšlala a teraz aj keď ich ešte nemám som rada,že som objednala 350,lebo čo čítam,tak pomaly každej sa zdajú po odpuchnutí malé,alebo teda si vravia,že si mohli dať aj viac,len sa báli.ja som skúšala aj tie vrecká s vodou,ale to mi moc nepomohlo v rozhodovaní.ja som sa ho opýtala aký obvod budem mať po a povedal mi do 90cm a teraz keď mám podprsenku s vypchávkami,tak mám cez podprsenku 88,takže by si to ľudia ani nemali všimnúť.

lola 19

ahojte, cheri, fakt 25ml je tak málo, že ti to spraví na obvode nejaký milimeter, tak sa tým už netráp..uvidíš, bude to vyzerať skvelo, či sa rozhodneš pre 400 alebo 37 5ml. Keď sa pozrieš na poldecový pohár a z toho ešte polka, tak to je uplne máličko.

zuzkas

cheri,no veru už to je so mnou na nevydržanie doma :-))už to mám len za necelých 5 dní :-)strašne som už nedočkavá,nervózna :-(.a veru keď máš pochybnosti,tak mu napíš,alebo zvol stred tých 375 ml.možno ti to aj on tak poradí,keď 350 by bolo málo 400veľa a aj manžel by bol spokojný a to je rozdiel pár ml..