Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarborkaC

kocky prosim vas po kolkych dnoch budem schopna sa sama aspon oplachnut ked uz nie osprchovat?a po kolkych dnoch mozem aspon absolvovat nejaku kratsiu prechadzku?
budem na to sama preto sa pytam dikes:)

zuzkas

lia aj o mne si bude muž myslieť,že mi šibe,keď tu budem tak pobehovať-čo určite budem,lebo sa už strašne teším a viem že mi to skrášli celú postavu a zmení pohľad na seba a tým že budem mať svoje telo radšej,tak sa nebudem ani pri radovánkach pred mužom hanbiť :-)

cheri veru budeme robiť tým hypermárketom tržbu :-),ako lia píše že v obchodoch s prádlom akonáhle je väčší košík,tak sú to nemoderné kúsky a všade sú tie hrubé ramienka a aj vzadu je to také široké ako pre babky.

Lia86

Zuzkas,

Ja som bola vážne prekvapená, obehla som aj drahé obchody špecializované len na spodnú bielizeň a nič, už som bola pomaly z toho na prášky, a keď aj náhodou by dačo bolo, tak to bolo ako pre 70 ročné. No a v Tescu som zohnala fakt peknučké, veď uvidíš keď Liva nahodí ďalšie moje foto..

Cheri39

Ďakujem zuzkas, si zlatá, večer to už aj pošlem. Som nevedela, že je taký problém zohnať väčšiu podprdu! Ja som myslela, že vojdem hocikde, kde majú pekné prádielko, vyberiem a kúpim! Fakt som prekvapená, ale neva, budeme sa stretávať v Tescu!

Lia86

Zuzkas, Malachi,

Ďakujem:)
Poviem vám, že stále sa zvŕtam pred zrkadlom, pozorujem, ako sa menia, frajer mi vraví, že mi z tých pŕs už šibe:)
Inak ani by ste neverili, aký problém je zohnať podprdku, prešla som celý obchoďák a nič, s hlavou sklopenou som išla ešte do Tesca na nákupy potravín a tam som neverila vlastným očiam, tam som hneď dve kúpila a že za 8 éčiek, majú veľkosti že 70E a tak, čo i v drahých obchodoch nemajú, takže ak budete mať problém kúpiť prsenku 75DD, tak šup do Tesca:)))) Už som poslala aj fotečky v podprdkách Live:)