Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

lu cia , ostanu pekne jazvy. a stehy sa vyberaju po 10 dnoch
A to s tym TESCOM je pravda, to som uz pisala aj ja. Tam maju fakt uz na obvod 70 slusny vyber.

lu cia

ahojte...ja idem na operaciu o dva tyzdne 28. v BB u doktora D.Cervena...strasne sa zacinam bat,ale ani za nic by som uz neustupila.Budu ma operovat spod pazuchy-neviete ake jazvy tam asi ostanu?a kolko po operacii mi vyberu stehy?dakujeem :*

Lia86

Bianca003

ďakujem:)
Prská by sa mi mali ešte vyrysovať, zmäknúť a spohyblivieť, ale už teraz mi robia veľkú radosť, vážne odporúčam všetkým kočkám, ktoré nie sú spokojné so svojimi prskami, kľudne by som tie bolesti a prebdené noci absolvovala ešte raz, fakt to stojí za to:)

Lia86

BarborkaC,

No s tou hygienou to bude horšie, ja osobne som bola pár dní úplne kaputt. Ruky sa ti budú ťažšie používať, od pásu nadol sa osprchuješ v pohode, ale utieranie s uterákom bude zložité, bo sa nebudeš môcť ohnúť, budeš ubolená. Ale keď ti môžem poradiť, veľmi dobré sú vlhčené obrúsky, ktorými sa poutieraš pod pazuchami, ja som mala malinký uteráčik, ktorý som namočila. S tou prechádzkou, to je individuálne, ale na chvíľku sa budeš môcť ísť prejsť po takých 5 dňoch, ja som sa hneď zadýchala a bola som unavená. Ale nedá sa stále ležať, bo z toho bolí chrbát. Ja som si dávala kolečká po dome:)

Cheri39,

Skús pod pazuchy tie vlhčené obrúsky, alebo malý uterák, ktorý si namočíš, ako som to robila ja. Ja som tiež prvé dni nemohla deoš, bo som mala spod pazúch vedené dreny. A holila som sa pod pazuchami až keď som šla na štichy po dvoch týždňoch, tak si vieš predstaviť tú džunglu:))))) Keď mi po týždni po opke mamča umyla hlavu, som sa cítila ako znovuzrodená:)

Cheri39

Ja mám mať rezy pod pazuchou, ako ste to riešili s hygienou? Lebo pár dní asi nehrozí umývanie a asi ani antiperspirant, to si ale fakt neviem predstaviť! Spánombohom, a to si aj s mužom dosť potrpíme na vône!