Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miska_21

Cheri =) teraz sa smejem ked to čítam ale tiež mi nebolo všetko jedno! :D

Chcela som ale dodržiavať čo dr povedal takže som si vôbec podprsku nedala dole až den pred vyberaním štichov čo bol 9ty deň po OP a hygienu som sprchou riešila len od podprsky dole...pod pazuchami som sa utierala detskými vlhčenými utierkami rany som mala prelepené takže tam samozrejme nie.ani podprska to nedovolila...a môžem ti zodpovedne prehlásiť že som ozaj nesmrdela! :D fakt detské utierky stačia...ja som to mala ked akurát začalo byť tak chladno v sept. ty to budeš mat cez riadnu kosu a budeš doma takže ani nejaké extra potenie nehrozí..neboj nič.

lola 19

clang, bola som na konzultácií, op mám 6.11 v Pk. Dr.Červeň, mi povedal, že ja môžem mať rez aj pod prsom aj pod pazuchou, ale prehovoril ma, že je radšej keď je hrudnik nerezaný..a ja stále nad tým rozmýšlam, chcem byt čím skôr fit. Mám malú dcérku, ktorá má rok a pol. A jedna známa bola na augumentácií teraz nedávno a hovorila mi, že sa cítila velmi dobre,mala rez pod prskom.

barbora10

laloa,zara,lia

prska mate naozaj krasne.

zara

uz vidiet rozdiel medzi fotkami kratko po opke a terz.su este krajsie!!!

lia

ani ja by som nepovedala,ze tam mas silikon a uz duplom nie 410ml.naozaj prirodzene.

laloa

krasa,krasa,krasa!!!krasne prsia ti narastli:-)

clang

Lia
inak zabudla som este napisat, ze vyzeraju naozaj velmi prirodzene. musis byt max spokojna, tak si ich uzivaj :))

Lola19
no nie som operater, takze to je tazko povedat. najlepsie je to dohodnut na konzultacii a spytat sa co je najvhodnejsie a preco. a preco sa tak branis rezu pazuchou?? vies zavisi to aj od zakladu aky mas. ak ma totiz zena maly zaklad skor sa dava rez pazuchou, pretoze ked nema podprsnikovu ryhu moze byt vyvijany velky tlak na ranu a skor sa to otvara. a naozaj ti neostanu ziadne jazvy, krasne sa to strati.

lola 19

Ďakujem clang. Ja zas hovorím, že keď to zvládnem ja, tak potom to zvládnu všetky..Mám dosť nízky prah bolesti. A ešte sa chcem opýtať, že keby som si to rozmyslela a chcela v deň operácie rez pod prsom, že či by to išlo zmeniť?

Lia86

Clang,

No zatiaľ som bola len raz na nákupoch podprdiek, bo ešte 2 týždne musím nosiť tú retro, ale sadli mi 75DD a jednu mám 80D, ono čím väčší obvod, aj košík je väčší. v jednej drahej špecializovanej predajni na spodné prádlo mi predavačka ukazovala že 70DD, ale košík vyzeral na B. Hlavne treba dbať na to, aby sa kostica nezarývala do prska, aby pekne oblapla silikón, preto mi málo z tých, čo som skúšala, sadli. Ale prska mám také D, DD.

clang

Laloa

su fakt super :)). a poviem ti, ze vyzeraju dost velke. uz sa tesim na tie nakupy :)), vidime sa v utorok na stehoch..

clang

Lia86
naozaj velmi pekne, vobec by som nepovedala ze mas 410ml..teraz si aku velkost podprsenky kupujes??

Lola19
neda sa to tak jednoznacne povedat, ze ked ich mas davane z pazuchy boli to viac. zalezi aj od toho ako su umiestnene, pod svalom to vraj boli viacej ako pod zlazou.a ide o to, ze ked ich mas cez pazuchy mas dost paralizovane ruky..to je take blbe. ale ja ti mozem povedat, ze mna to velmi nebolelo, cakala som vacsiu bolest, takze je to aj individualne podla prahu bolesti. ale povedz si tak, ze kolko zien to zvladlo, tak zvladnes aj ty :))