Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Kozicka,

Ja to robím tak, že si ju v rukách preperiem a hneď vysuším fénom, aj dr vravel, že je to špeciálny materiál, ktorý rýchlo schne, za 15 min ju mám naspäť na sebe, ale prvé 2 týždne som ju vôbec nedávala dole, pre istotu, keď to ešte bolo čerstvé.

Lia86

Zuzkas,

ešte k tomu čo povedať dcérke... Šla si na služobku, kde si spadla na schodoch a narazila si si rebrá, priateľ s narazenými rebrami sa tváril rovnako ako ja po opke, xixi

kozicka

kocky a ako ste vyriesili podprsenky, ked ste tu retro dali vyprat? Mali ste dve, alebo ste si ju proste nasadili az ked uschla? Tie podprdy su dost drahe a kedze ich potom uz nebudem pouzivat nece sa mi na to tolko utracat

Lia86

Zuzkas,

Ono je ťažko povedať, čo kedy už zvládneš a čo nie, ono je to veľmi individuálne, je pravda, že telo ti samo povolí, čo môžeš a čo nie. Na sebe to badám, ako postupne môžem robiť viac a viac vecí. Ja som napr. dvere neotvorila tesne po opke nie že by to bolelo(aj to:), ale nejak mi to nešlo. Po dvoch týždňoch sa mi ešte nedalo spať na boku, teraz po mesiaci už pohodka. Myslím, že čo sa týka toho jedla pre starkého, najhoršie pre teba bude sa naobliekať, ešte teraz keď je chladno. Ale odpadnúť neodpadneš, ja som už prvú noc po opke behala po nemocnici, čo som nemohla spať a bolel ma chrbát:)Telo ti samo dovolí, čo môžeš a čo nie, pozri, prinajhoršom pošleš s obedom k starkému len muža:)

zuzkas

miška ja budem mať muža doma skoro 2 týždne po opke,lebo mám 2r.syna,10r.dcéru a psíka ktorého treba venčiť,ale rodičia chcú odcestovať,tak som myslela,že zvládnem aspoň dať starkému obed,ale asi to nebudem sama radšej riskovať.chudák manžel-ten bude mať so mnou starosti :-)a neviem ako prsia ukryjem pred dcérou,ani neviem čo si vymyslím keď budem na opke,že kam som išla....

miska_21

zuzkas..jasné treba ho využiť =) ja som si na takéto veci fakt davala pozor, ani len flašu som si nevedela sama otvoriť, spláchnuť tak isto nie =) notebook som vôbec nenosila to stále maminu som za všetko otravovala..dokonca štikútanie akýchnutie bolo neskutočné to som si ich len držala aby sa mi fakt niečo neposunulo alebo čo :D to sama cítiš čo ti to dovolí čo nie. po 2 týždnoch som už ale sadla do auta a v pohode šoférovala automat to sa chytali niektorí za hlavu no a teraz som 6 týždnov po a robím už naozaj všetko..nejaké dva týždne už spávam aj na boku, dalo by sa mi aj na bruchu to si tak niekedy prevalím že skončím aj na bruchu ale este je to také...bojím sa tak radšej vydržím

zuzkas

aha,tak ďakujem miška budem dávať pozor na dvere,to je fakt,že tam musím vyvíjať silu a mohlo by ma to bolieť a môže sa porušiť niečo...asi zoberiem radšej aj muža so sebou na otvárane a zatváranie dverí :-))

miska_21

zuzkas...ale kdeeee, už na druhý den po op ked ťa budú púšťať to zvládneš všetko sama..akurat obliekanie je také ťažšie, ale žiadna malátnosť ani nič podobné..len dávaj pozor na také veci ako dvere na aute, na výťahu...to si normálne vôbec neuvedomuješ ale ked máš to svalstvo porušené po op tak to cítiš úplne všetko ako tie svaly pracujú..aby si si niečo neposunula! treba si dávať pozor

zuzkas

cheri,livka sa snaží čím skôr ťa sprístupniť-pošle ti mail s heslom a stránku kde prská pozrieš.mne odpísala na druhý deň.
baby čo ste po opke,mám takú otázočku.vo štvrtok mám opku a v sobotu a v nedelu mám ísť dať starkému obed-zvládnem préjsť takých 10 minút bez toho aby som odpadla alebo niečo podobné?možno je to blbá otázka,len keď každá písala,že prvé 4 dni nechodila ani na prechádzky,tak či ste boli nejaké malátne,alebo také ubolené...proste aby som neostala odkvecnutá niekde vo výťahu...

Cheri39

Vďaka miska, veď nejako to už potom poriešim s tými obrúskami. Tiež budem poslúchať dr. na slovo, keď povie neumývať, tak nebudem, neriskovala by som zbytočne nejaký malér! Včera som poslala moje foto pred do galérky, ešte stále nemám prístup, koľko to asi trvá? Som zvedavá, baby tie prsia obdivujú, človeka to určite povzbudí, keď vidí,aké sú pekné tie nové !