Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cora5

ahojte,prosim poradte mi,ako sa dostanem do galerie,som tu prvy krat,tak preto...chcem si pozriet rozdil pred a po op,dakujem

barbora10

clan

len si nechaj prska pekne zabalene a nedavaj podprsku dole pokial ti doktor nedovoli.odfotis sa az ked budes ok.to je jasne.ja som tym len chcela povedat,ze sa velmi tesim aj na tvoje foto:-)urcite budu prska ok a krasne.

cherie

dakujem:-)

Cheri39

Inak, s tou podprdou po, tiež som uvažovala, či si mám objednať rovno 2.

Zuzkas, a fakt radšej na čas presuň na manžela všetko, čo sa dá, aby si potom neľutovala, myslím, že naozaj sa treba čo najviac šetriť a nech má aj on nejakú zásluhu! A potom sa môžete spolu vytešovať!

Cheri39

zuzkas, miska 21, barborka, konečne som v galérke, trošku som si to tam popozerala a vyhodnotila, a z toho, čo som stihla sa mi najviac páčila červeňova práca, robí ich také pekné pri sebe.
Barborka pekné, veľmi ti svedčia .
laloa, zara - fakt pekné.

Aj ja by som chcela, aby boli pri sebe.

Zuzkas, inak z takých, aké máš teraz, som videla veľmi pekne porobené prská, aj tvoje budú, určite. Inak aj ja mám dcéru - 14, syn 9, a dcéra - keď sme sa o tom len tak všeobecne bavili,povedala, že nech idem a že ona by veru išla hneď :-D !

clang

Lola19
no to, ze sa znama dobre citila po opke ked mala rez zospodu neznamena, ze tak budes citit aj ty. ja som napr bola s kamoskou, ta vecer po opke umierala od bolesti, nevedela sa ani pochnut a ja som sama chodila na zachod. takze je to fakt individualne, neda sa to takto povedat, ktory rez ti prinesie menej bolesti. skusim sa este popytat dr, ze potrebujes byt cim skor fit, ze co by bolo lepsie..

Bon bony
ja som uz ok. ja som, ale ziadne velke bolesti nemala. proti bolesti som mala len nalgesin s a bohate mi to stacilo. a uz funguje v podstate normalne az na tie ruky, cop si sama este nespravim ale inak je to ok. v utorok ideme na stichy.

Barborka10
noo ja sa este nefotim. prska sa mi usadzaju a teraz mam kazdu bradavku uplne inak, takze to sem nechcem davat. len dufam, ze dr mi povie ze tak to ma byt, a ze pomaly sa to vyrovna..teraz je ten rozdiel stale dost vidno. tak som z toho trosku nervozna.

kozicka

ja viem, mne by bodlo kupit nejaku lacnejsie, aby som si ich mohla stredat. Len este neviem aku budem mat velkost. Ale podla mna by nam to mohlo bodnut. Ved uz tak si tu dost pomahame, preco to nedoviest k dokonalosti? :-)

zuzkas

lia len ja som na MD,takže služobka nehrozí...,ale rozmýšlala som že som šla akože k bývalej spolužiačke,alebo také niečo a potom budem doma behať v župaňi,aby nevidela ten rozdiel,akože som ochorela..nejak si to musím premyslieť ešte :-(

kozicka

nezalozime bazar augmentacnych podprseniek? Baby co uz ich nepotrebujete, mohli by ste pustit za nejaku lepsiu cenu :-)))

kozicka

lia

s tymi rebrami je to bomba napad. Toto pouzijem v praci, keby som po OP a dovolenke mala byt este nejaka ubolena :-D