Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

Ahoj zuzkas, neboj, dobrá výhovorka to spraví. Tak už sa len 3-krát vyspíš... budem na teba myslieť! Keď mi nedajú skorší termín, tak ty už budeš dávno zahojená, keď sa ja budem takto chystať!

zuzkas

snehulienka aj ja myslím,že mňa to bude po opke dosť bolieť,lebo nemám základ a bude to moc napnuté.ja keď som aj kojila a nejaký 3tí deň keď sa mi naliali prsia,tak mi išli prasknúť,aj injekciu mi museli dať,aby sa mi rýchlo pustilo mlieko,lebo prsia boli fakt na prasknutie a tá bolesť bola katasrofálna!..,ale nejak to musíme všetky zvládnuť,keď už sme sa na to dali :-)už to mám len za 3 dni,tak sa už aj psychicky pripravujem!

snehulienka444

Presne tak, pri kazdej babe je to individualne.. Niekoho to opke boli, niekoho nie.. Ja som bola s 2 babami, a oni par hodin po opke uz na WC behali, a ja som nebola schopna ani len rozpravat, lebo pri kazdom slove ma tak pichal hrudnik, ze som to radsej vzdala.. Sama som sa nemohla ani postavit, museli ma sestricky, aj to ma 2 krat vratili rovno do postele, kedze len co som sa postavila na nohy, uz ma viezlo na zem.. Baby v pohode fungovali, a mne uz bolo od bolesti normalne do revu.. dali od bolesti vsetko mozne, ale akosi nepomohlo nic.. Dokonca v noci som mala uz take bolesti, ze museli zavolat Dr. aby sa prisiel pre istotu pozriet, prsia mi isli prasknut, tie tlaky na hrudniku to bola hroza.. Chudak doktor sa len zlakol, ale ze je to ok, len ma to boli lebo som mala maly zaklad, a kym sa sval a koza natiahne, vraj to bude bolestive.. No a tak som to prezivala ja :-) doma sa o mna priatel staral, lebo ja som vazne nebola spochna spravit nic.. prve 3 noci som spavala takmer po sediacky opreta, len aby som co najmenej citila hrudnik.. ale uz je to celkom ok, dnes sa chystam stichy vyberat. Prska odpuchaju, jednu ruku uz v pohode dviham, len pravu ako som od zaciatku pouzivala , tu mam kusok este nemotornu.

zuzkas

cheri ty už to máš s dcérou iné,je nejaká 8čka už to inak berie.moja je 4čka a aj včera bola téma v tv plastiky a ona sa ma pýta:mamina ty už máš plastiku?ja že nie.ona:hneď som si myslela,lebo to by si vyzerala teda hrozne!a ona by to vykecala a to ja nechcem,preto jej to nemôžem povedať.pred ňou čokolvek sa bavíme,hneď to vie celá trieda a celá rodina-v tomto je hrozná :-(

Cheri39

Inak je to sranda s tými babami, myslím dcéry, pýtala som sa tej mojej /14/, či by sa nesmiala, keby som mala zrazu veľké prsia, lebo s takými pubertiačkami je to hrozné, sú nenormálne kritické na iných a hlavne na rodičov. A ona, že no určite, že keď jej nenarastú do 18, pôjde tiež :-D

Cheri39

cora5, musíš poslať svoje foto na e.uhrinova@gmail.com a odtiaľ dostaneš prístup, ja som tiež medzi "novšími".

zuzkas, máš ich síce menšie, ale mne lekár pri konzultačke povedal, že s takými sa mu pracuje lepšie. Bude to pekné, uvidíš.

zara, aké si mala miery pred opkou?
pýtam sa kvôli veľkosti impl.

Inak dnes som písala dr. červeňovi a poslala som mu aj foto, dúfam, že odpovie. Mne najskôr navrhol 375 okrúhle eurosil., ale potom, že zmestí sa aj 400. Ale keď som pozerala galérku, asi zostanem pri tých 375, tie mi navrhol z fleku. Som štíhla a nepredpokladám, že by som pribrala, lebo s tým mám problém . Dúfam, že tie okrúhle mi nevytvoria také tie gule, to sa mi nepáči.

zara9

babulky dakujem vam vsetkym za pochvalu :) mne sa prska tiez pacia....:)
laloa,lia
mate fakt velmi pekne prska,pacia sa mi.
cheri39
ja mam tiez dceru,ma 15 a ked som jej par dni pred opku povedala,kam idem,tak tiez mi vravela,ze to je super,nech len pekne idem,podporovala ma...

zuzkas

cheri to dúfam,že ich budem mať peknučké :-)a inak ja to aj tak beriem,že horšie to už nemôže byť a aj keď by neboli úplne vydarené,tak aspoň budem mať niečo v podprde :-)