Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cora5

ahoj Cheri39,dakujem pekne za skoru odpoved,presla som X stranok na plastickych chirurgov a dost pozitivne prispevky su na dr.cervena z Bankej Bystrice,neviem.....ty sa na op chystas alebo si uz bola,ak ano tak kam?dakujem

maxim3113

cheri39
uz si sa rozhodla na velkosti?? teraz uz chapem preco ti doktor navrhoval 370ml viac ako 410 a mne naopak ;-)) ja mam polovicu z tvojich ;-)) ty mas aj svoje dost velke

zuzkas

cheri aj mne by pasovalo v decembri,lebo vtedy má manžel v práci nútenú dovolenku a takto si ju musí brať,ale čo už-som rada,že to bude čím skôr!ja už niesom ani schopná nič robiť,čo stále myslím na prská!

zuzkas

barborka tak to hej,ja som oproti tebe krpaňa :-)a ktorý lekár ťa bude operovať?budeš mať predvianočný darček!mne včera manžel povedal,že pár rokov mám vianoce vybavené s prsiami :-)

BarborkaC

zuzkas
ano kedze kamosky dve idu na reopky a ja som takuto operaciu nechcela dvakrat len kvoli zvacseniu...
no ja som velka baba aj do vysky aj do sirky:D
178/65 pod prsiami 77 a cez 91

BarborkaC

baby konecne mi jeden doktor dovolil moju vysnivanu velkost 600ml!!!!!!!som happy:)))Opka bude zaciatkom decembra:)

Cheri39

Ano zuzi, až 5.3.11, ale najviac by mi vyhovovalo v decembri, vtedy má aj muž voľnejšie a mohol by mi pomáhať. V tom marci neviem, ako si to zariadim, muž má toho veľa, a ja tiež :-( ... no uvidím, či sa náhodou niečo neuvoľní.