Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zuzkas vieš, ja som hovorila sestričke ešte keď som sa objednávala telefonicky a keď mi už určila termín opky, že keď bude niečo skôr, tak môže zavolať, ona povedala, že si dá otáznik. Ale každopádne tam zavolám nech si ma znova poznači

zuzkas

ahoj maria,už som na teba myslela :-)veru pripravujem sa na stredajší odchod z domu a na štvrtok ráno.teba nemali poznačenú,ty si im nevravela?lebo ja som im povedala,že od oktobra môžem.

maria1113

Ahoj zuzkas, tak už sa psychicky pripravuješ na stredu? Ja zavolám budúci týždeň sestričke, aby si ma poznačila, keby sa náhodou v novembri niečo uvolnilo

maxim3113

cheri 39 no ved prave moje zase uplne zmyzli po porode ;-) neboj nic cerven ti urcite spravy krasne prsie som si ista ze budes spokojna a kedy ides na opku??

Cheri39

maxim, ja som si pozerala galérku a bojím sa, že keď si tám tie väčšie, tak budú veľmi do strán, inak ale červeňove prsia sa mi páčili najviac, myslím tie, čo robil :-) tak dúfam, že aj moje sa mu podaria.

Ja som vždy riešila len anatómy, ale tie mi lekár hneď zrušil, lebo by mi to zväčšilo objem v dolnej časti a vrch by zostal plochy, takže okrúhle a čo najviac pri sebe.

Cheri39

Maxim, možno sú väčšie ako tvoje, ale dva pôrody, vek a zemská príťažlivosť s nimi urobili svoje :-)), chcem ich mať znovu pekné a pevné. Lekár mi navrhol 375 okrúhle, aby som to mala hore vyplnené, písala som mu maila, tak uvidím, či odpovie.

Cora5, idem na opku k červeňovi do IEM Pezinok 5.3.11, ale keby sa niečo uvoľnilo v decembri - to by som bola happy, išla by som aj do BB. tam operuje každý deň.

Pukanec5

Ahojte :)

tento víkend videl prvý krát priateľ moje nové prsia :) bol z nich absolútne nadšený a zrazu nevedel čo so sebou :) :) :) totižto mám práve červenú, tak celý čas hovorí, ako sa na ne strašne tešíííí :) je to strašne príjemný pocit.

Som 3 týždne po Opke. Keď sa sprchujem a mám dolu tú podprsenku, tak si zoberiem vždy nejaké tričko, čo predtým nevyzeralo až tak plno a skúšam :) je to parádny pocit :)

Z dňa na deň sa mi páčia viac a viac :)