Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria aj moja má 9 a vo februari bude mať 10,takže klebetnice sú to asi rovnaké!tiež sa ma dominika pýtala,že mami čo vy stále sledujete na tom zdraví???my to vždy dáme na všetky kategorie,nech to nevidí,takže ona nevie v akej téme prispievame.,ale tiež jej to už vŕta v hlave a ešte keď som šla na krv a mama tu bola pri nich tak sa ma pýtala načo som tam bola,tak som že len tak pre istotu...

maria1113

no to teda nevie, tej mladšej / 9 ročnej/ som to ešte nepovedala, ale to je taká klebeta, tá tiež všetko vykecá, ale vieč čo , mne je to fuk, ona si všimla a pýtala sa ma, že prečo na internete sledujem stále silikonové prsia, vie viac ako by som si myslela

zuzkas

nie nevie o tom,chcem to nejak utajiť pred ňou,tak uvidím či sa to bude dať.možno mi po opke vbehne do kúpelky a bude po tajnosti.mňa trápi že je taká moc ukecaná a ona by sa s tým hneď v škole pochválila čo má jej mamina nové...a aj u svokrovcou.ak to nezistí,tak by som jej to časom povedala nejak,ale teraz nechcem..a tvoja pubertiačka teda tiež to nevie nejak stráviť,hm je to ťažké :-(

zuzkas

maria určite!budem na vás všetky myslieť a hneď ako sa dostanem k PC,tak napíšem román :-)
a keď nebudem vládať,tak budem diktovať mužovi a napíše ho on za mňa :-)!ale dúfam budem v pohode.dnes som volala s tou kamoškou,či ma odtial teda vyzdvihne a ešte som sa jej vypytovala nejaké veci.vravela mi,že ani pyžamo tam nemala oblečené,lebo že bola v tej košeli čo jej dali pred operáciou a že celý čas po opke ležala,že jej pomohli večer na wc a večeru priniesli,ale že inak bola ko,že ju to strašne bolelo,teda že mala ten tlak na hrudi strašne silný.a pri opke mala nohavičky..to si sa raz pýtala.

maria1113

No veď uvidím, možno sa niečo uvolní, psychicky som pripravená, ale aj tak budem nerváčiť, ako sa poznám

maria1113

zuzkas a inak povedala si svojej dcére, že tam ideš, či nie? Tá moja teda nie je z toho nadšená, už bude mať 13, nechcem jej hovoriť, že toto je správna vec, len som jej pochopila, že keď bude dospelá a bude mať deti, tak to potom pochopí. Aj sme spolu pozerali fotky, lebo sa snažím s ňou rozprávať naozaj o všetkom, aj ona mi tiež hovorí, čo ju trápi, chcem, aby sme mali kamarátsky vzťah, je to hrozné toto obdobie puberty a čím ďalej to bude horšie , teraz je siedmačka, mám sa na čo tešiť

zuzkas

no keď si tam dala sestrička otáznik,ktovie či teraz vie čo to znamená,lebo teraz dosť báb na fórach píše,že boli u červeňa minuly,predminuly týždeň a termín majú november,december.ja myslím,že sa mohlo niečo uvolniť...veď uvidíš,držím palce a drž aj ty mne :-)!