Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

bon bony ja idem k dr.červeňovi a tiež idem zajtra na rtg hrudníka.
cheri,áno malá tomu ešte nerozumie.nepoviem jej to a dobré tipy mi dávate na výhovorku :-)a už si sa rozhodla aké si dáš?neobjednáš tie 375 nech nad tým stále nerozmýšlaš?a inak zaujimavé,že ja budem mať 350 a podprdu mám mať 70c a ty máš oproti mne aký veľký základ,ak budeš mať 375,tak máš 75C-to budeme mať taký malý rozdiel v prskách?alebo je dobre elastická.
lucka,tak ako aj cheri píše ten set v tom je aj podprda a k implantátom nám posielajú aj tie operačné punčošky-teda eurosilikony viem že to majú v cene.

Cheri39

Lu cia, podľa mňa ten PS-set v tom je aj tá podprsenka, ja mám na objednávke eurosilikony veľkosť 375 a a PS set veľkosť 75C, to je veľkosť tej podprdy po opke. Ak si si objednala všetko, čo je na obj. tak tam máš aj podprdu.

Cheri39

bon bony, na lístku to fakt nie je,ale biochémia nie je nikdy na škodu a radšej nech ti urobia niečo navyše, aspoň budeš mať väčšiu istotu, že je všetko o.k.

Cheri39

Zuzka, radšej malej nič nehovor, niečo si vymysli, tabletky, zápal, hocičo, ešte tomu nemôže rozumieť. Tá moja je v tomto v pohode a syna to našťastie absolútne nezaujíma, ani keby som mala vyslovene dyne. Ja som to nepovedala ani mame, poviem, ak sa opýta alebo ak to bude nevyhnutné. Možno mi bude musieť pomôcť, tak potom.

bon bony

baby prosim vas, co ste boli uz u dr.cervena, co sa tyka predoperacnych - potrebovli ste aj RTG hrudnika a biochemiu?
nikde som o tom necitala, ale sestricka ma tam poslala /na rtg hrudnika/ ...

o biochemii mi zasa vravela mamina, ale dr. ani sestricka sa o nej nezmienili, ale co som citala na listku od dr. cervena bolo ze zistit zrazanlivost je potrebne, tak fakt neviem uz :-/

lu cia

aha...no tak to som nevedela.Dakujem ti..To si musim dodatocne znovu zavolat a objednat,alebo to posielaju uz spolu s implantatmi?V tej objednavke tam mam napisane len silikony 2ks a PS set-1ks...ale to je asi iba bandaz po operacii,ci?

lu cia

Ahojte,prosim vie mi niekto poradit kde kupim podprsenku,ktoru musim nosit po operacii??...operaciu mam buduci tyzden v BB,ale este som neprisla na to kde sa dostanem k tejto vecicke.Na klinike asi nie..su na to specialne obchody?,alebo si to musim objednat??
Dakujeem :*

zuzkas

mne by nevadilo keby o tom vedela,ale bojím sa reakcie svokrovcou a tým by to ona určite hneď zavesila na nos!

maria1113

no len dúfam, že po čase si na to zvyknú, keď si to tak zoberieš, tak teraz sa o tom naozaj všade píše aj hovorí