Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

bandáž a implantáty platíme na účet zvlášť, a ostatné v hotovosti v deň operácie, ale všetko spolu stojí okolo 2200eur

lola 19

ahojte, pukanec, to je všetko v cene, len implantáty a bandáž si objednávame telefonicky. všetko spolu stojí 2200 eur.

Pukanec5

Inak ako tu tak rozprávate o cenách operácií a že si kupujete implantát zvlášť a podprsenku tiež, tak potom tie ceny sú udávané zle!

Ja som platila 2800 eur - v tom podprsenka, implantáty, druhá noc na klinike, lieky a sonografia.

Vy ste udávali cenu v BB 2200 eur - ale kupovali ste si zvlášť imploše a podprsenku - a to nie je lacná záležitosť.

A ešte som mala nielen konzultáciu s chirurgom, ale aj konzultáciu s anestéziologičkou, ktorá sa ma pýtala na rôzne príznaky atď, aby čo najlepšie nadstavila anestéziu a nevznikli komplikácie a vedela o všetkom.

bon bony

snehulienka444 to som si myslela aj ja,zrejme je to naozaj tak-to len moja mama ma pomylila ked mi vravela ze ona bola pred operaciou na biochemii kvoli zrazanlivosti. Tam sa to totiz zistuje tak,ze meraju cas za ktory prestane tiect krv z bodnuteho prsta.ale zrejme je teda aj nejaka metoda ze to dokazu zistit aj len z odobratej krvi... najskor som myslela ze sestricka mohla zabudnut ma tam poslat, stane sa.diky za info:)

snehulienka444

Bon bony,
zrazanlivost by ti mali urobit zo vzorky krvi co ti brali, aspon mne to tak urobili. doniesla som ten papier co mi dala sestricka, ake vysetrenia potrebujem, a moja obvodna mi podla toho papiera zaskrtala v zozname co sa posiela so vzorkami krvi, co potrebujem z toho zistit..

bon bony

Cheri39 no ved praveze na listku od dr. cervena je napisane,ze treba zistit tu zrazanlivost krvi. A to sa zevraj robi na biochemii, kde ma ale sestricka neposlala, tak ja neviem,ze ci to urcia normalne len z odobratej vzorky krvi alebo co...

zuzkas zrejme niekoho poslu a niekoho nie,lebo nie vsetky baby tam boli,teda zatial o ani jednej neviem :-D

zuzkas

cheri mne povedal dr.že po opke budem mať plnšie c-čko normálnu podprdu a aj ten set mi napísal c,preto mi to je divné,že ty máš podobnú navrhnutú.ani ja sa v tom už nevyznám,veď uvidím.

Cheri39

Krásavice, čo máte teraz podprdu s veľkosťou košíka D, akú veľkosť ste mali tú sťahujúcu podprdu? Napíšte aspoň niekto, nech máme my čakateľky predstavu. Dík.

Cheri39

Uvidím ešte, čo mi odpíše červeň a podľa toho sa zariadim. Zjatra ešte zavolám do BB, musím sa hlásiť, aby na mňa nezabudli, ak by sa niečo uvoľnilo na ten december, išla by som aj do BB, dalo by sa, muž by ma odviezol. Inak, priznám sa, že už som z tých mier a čísel jeleň. Vôbec neviem, ako je to s tými sťahujúcimi podprdami.