Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

lola,teraz môžem vyhlásiť že mi šibe!celú noc som nespala,snívalo sa mi aspoň 5 snov,kt.si pamatám a všetko to boli voloviny a každý sen bol o inom.od 5:30 už som nespala vôbec.áno viem,že si priplácate v PK.aj ja to tam mám bližšie,ale takto mi to vyhovuje viac,lebo ma z BB zoberie kamoška a nemusí si manžel brať na piatok dovolenku.

lola 19

zuzkas, a si v pohode? Ako sa cítiš? Drž sa!!! Najviac sa bojím toho posledného týždňa. Ja mám ešte 18 dní! My čo ideme do Pk na opku, tak platíme o 50 eur viac ako v BB.

lola 19

zuzkas, a si v pohode? Ako sa cítiš? Drž sa!!! Najviac sa bojím toho posledného týždňa. Ja mám ešte 18 dní! My čo ideme do Pk na opku, tak platíme o 50 eur viac ako v BB.

lola 19

kozicka, nie je to nič zložite, len zavoláš a nadiktuješ údaje. My neplatíme zálohu, ale zaplatíme za implantáty a bandáž.

zuzkas

už mám predoperačné za sebou,neplatila som nič,robili mi rtg plúc,internistka mi to zdôvodnila,že to potrebujú aby videli vnútorné orgány či sú v poriadku.všetky výsledky aj krvné mám v norme,takže sa môžem tešiť na štvrtok :-)
a s tou sumou-aj mňa to vychádz imploše 730,podprda 60,operácia 1339 a konzultácia 20=2149eur komplet.ešte si priplatím jednu noc to je myslím 40eur.

zuzkalinka

Ahojte kocky, poslala som na mail svoje fotky este zatial len pred, ale neprislo mi spetne nic...ziadne hesielko alebo nieco podobne. Ako dlho to trva? chcela by som totiz vidiet pracu pana dr. Cervena.

dakujem

kozicka

caute,

dost ma zaraza, ze si musite implose a podobne prislusenstvo objednavat same. Mne by sa to teda vybavovat nechcelo. Mna by OPka mla stat podobne, alebo o cosi menej ako u Cervena a v ruzinove v BA, mi to vsetko zabezpecuju oni, moja jedina starost je zaloha a predoperacne...Inak full servis.

Cheri39

ďakujem inngridka, tak by som to aj ja chcela.

bon bony, a keby si sa sestričky na tú zrážanlivosť priamo opýtala? Aspoň budeš kľudnejšia.

pukanec, tak ako písala lola , aj ja mám vyrátanú cenu: cca 1330 + 50 opka, 730 imploše a 60 set, čiže spolu cca 2200.