Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

zuzkas

sorry baby,ja som si to pomilila.z prsta sa meria cas krvacania.ale aj to by ste mali mat.ja som to mala aj v papieroch.

barbora10

pukanec

nikto nepise nic zle.dievcata co pisali,ze platili 2200eur,tak to je cena uz aj s pooperacnou podprsenkou.ja som platila v novamede 2070eur zo vsetkym.

bon bony

zrazanlivost krvi sa nerobi zo vzorky odobratej krvi,ale z prsta.takze sa na to spytaj doktorky,lebo to by si mala mat.

kozicka

a co ta tak na tom zaraza?ved len zdvihnes telefon a nadiktujes dve vety a to je vsetko.nic,co by sa nedalo zvladnut:-)

zuzkalinka

a napisala si livke do mailu aj svoj nick pod akym si tu na fore???ak ano,tak ti urcite heslo co chvilu posle.niekedy to trva,ak je zaneprazdnena.

zuzkas

no,sú a mne to bolo také blbé,ona sa tak pousmila.ale som rada,že som nič neplatila aspoň v tomto bola taká normálna.

zuzkas

ahoj maria.ďakujem a áno na počkanie som mala snímok a ekg výsledok tiež.šikovná bola aj internistka,pýtala sa ma že čo to tam mám v tých papieroch/čo to je tá mamoplastika?/,že na akú operáciu to idete a ja že na zväčšenie pŕs.mala som sa do pól pása vyzliecť a vraví mi,že veď vy máte prsia.som sa pobavila :-)

maria1113

ahoj zuzkas, tak ti veľmi držím palce nech to všetko dobre dopadne. A ten výsledok s rtg si mala na počkanie?