Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

lola 19 ty ideš 6.11. do PK? lebo dnes mi volali, že na tento termín sa im niečo uvoľnilo a či to chcem, ráno mám volať, tak to asi zoberiem, nech to mám čím skôr za sebou.

barbora10

ingridka

ano,urcite to bude tak.to ja mam v tom zmatok:-)teraz som si spomenula,ze ked mojmu malemu robili testy na zrazanlivost krvi,tak mu brali normalne brali krv.a to z prsta sa meria cas krvacania.prepacte baby za chaos:-)

zuskas

takze mozes byt kludna,urcite ti doktorka urobila vsetko,co pred operaciou potrebujes.drzim palceky a nech mas prska podla ocakavani!!!

inngridka

barbora10
to co ti merali sa nazyva cas krvacania, zrazanlivost sa urcuje hlavne z odobratej zilovej krvi v labaku Qickovym testom a inymi.

barbora10

akurat mne robili aj z prsta.pichli mi akoby ihlou do prsta a sestricka mi utierala krv,az kym neprestala tiect a pri tom merala cas ako dlho krv tiekla.

zuzkas

teraz som pozerala v slovníku a tam je že tieto vyšetrenia sa robia aj z kapilárnej krvi a to je HB,Le,Thr-všade je uvedené/l.takže to musí stačiť a nemusí sa to robiť z prsta-aspoň tak to tam je uvedené.

zuzkas

barborka už sa nemám koho,lebo už mám po vyšetreniach a zajtra cestujem do BB.ja tu mám skratky:FW,Hb,Le,Thr,Ast,Alt,Gmt,Alp,Tc,Ldl,Hdl,Tg,K,,potom už len z moču hodnoty.uvidím,poprípade mi tam ráno narýchlo urobia.

barbora10

bon bony

prepac,ze ta tu mylim,ale pozerala som to este raz a myslim,ze ta zrazanlivost sa robi z prsta,tak ako som pisala.

dievcata opravte ma niektora,ak to tak nie je.

zuzkas

mali by ti spravit aj zrazanlivost,tak sa na to opytaj.