Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

baby ako sa to rozbehlo :-)
maria ak čítaš,tak aj ty tam zavolaj-vidíš,že aj cheri teraz mala šťastie..vždy sa niečo uvolní!

Cheri39

vďaka za podporu, dúfam, že sa nič nepototo, ale povedali, že do rána počkajú, potrebovala som čas na rozmyslenie a musela som sa poradiť hlavne s mužom, hádam to nejako zvládneme.

lola 19

cheri, určite to zober! Na Vianoce budeš pekná! Zuzkas, tak posledná noc doma, už prideš s novými prskami. Tak sa držkaj

Cheri39

zajtra ráno to mám potvrdiť, takže až potom mi všetko upresnia, dúfam, že tie predoperačné budú o.k. a 6.11. nastúpim, ani sa mi to nechce veriť...

Cheri39

zuzkas, zajtra šťastnú cestu a zabudni na stres, bude to o.k. Mne ponúkli, či nechcem 6.11., ráno som volala, že sa pripomeniem a o 2 h už mi volali naspäť, chcela som skôr, ale aj tak som v šoku...

zuzkas

cheri gratulujem a neboj!!!kamoška mala nato len 4 dni a stihla.ja som to urobila takto.zavolala som do siklienky,objednala implantáty cez IB vyplatila.zavolala som internistke,tá mi dala termíy.viac ako 10 dní pred opkou ti aj tak predoperačné nebudú chcieť spraviť.mne 14.10.brali krv,dnes ostatné vyšetrenia a zajtra cestujem už tam.uvidíš všetko vybavíš lahúčko,aj ja som sa bála aúplne som bola hneď v strese že ako to stihnem a teraz ani neviem,ale bolo to rýchlo a jednoducho! :-)a ešte ty neviem či nepotrebuješ sono pŕs,ja nemusím.držím palce vo vybavovaní!

clang

Baby urcite je v tom aj zrazanlivost, ja som bola na opke pred 10dnami. obvodna to podla tych vsetkych skratiek pozaskrkavala a spravili mi aj to, zobrali mi tusim 4 alebo 5 ampuliek.

Bon bony
ty ides k dr cervenovi na opku?? dnes som bola na vybrati stichov a ak mas tiez problem s asymetriou, tak mi ta spominal. len si nebol isty tym nickom :))..