Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

zuzi, ja stále čakám, čo mi červeň odpíše, pýtala som sa aj na tú veľkosť, dokonca som mu poslala aj foto hore bez :-D dúfam, že neomdlel, viac sa prikláňam k tým 375 ml, lebo tie mi navrhol najsam prvé, na tie 400 som sa len ja pýtala, a on, že aj tie by sa zmestili, možno menej je niekedy viac, ani sama neviem, čakám čo odpíše.

zuzkas

ďakujem cheri a ďakujem vám všetkým,ktoré mi držkáte pršteky,toto fórum a teda vy baby ktoré sem píšete ste strašne veľká psychická podpora a veľa som sa tu dozvedela!!!.zajtra sem ešte nakuknem a potom až v piatok večer..

lola 19

cheri, daj 375ml, keď ti to dr. hneď navrhol. Že základ máš dobrý a to Ti bude úplne stačiť. Zajtra ich objednaj..

Cheri39

zuzkas, hneď ako sa budeš cítiť lepšie, spomeň si na nás a daj vedieť, ako bolo,
želám ti , aby si patrila medzi baby, ktoré nemali ani veľké bolesti ani žiadne problémy, verím, že to zvládneš.

zuzkas

baby áno posledná noc doma,už sa trasiem :-)od šťastia,aj trošku bojím a manžel už omakne riadne prská,už mudneská nedám chytiť tieto nijaké :-)inak mne keď volali,tak som skoro odpadla!ja som hneď povedala áno beriem,ďakujem a sestrička sa ma pýtala že menzes ako bude a ja že čo manžel,neviem-ja som bola hluchá od šťastia a pred týždňom som tam volala,či mám naozaj 21 termín,lebo vtedy som bola mimo :-)

clang

Cheri39
neboj nic, to v pohode stihas - aj za tyzden. ja som mala opku 09.10. a napr. interne som mala az 06.10. aby to bolo cerstve. takze casu mas dost este :)