Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Cheri39
dakujem za podporu, dobre to padne :))
mas dobry zaklad, a hlavne mas ich rovanke :DD takze teba nic take urcite necaka. a naozaj to zas nebolo nic take strasne. ked chceme mat pekne prska musime nieco vydrzat, ked uz sme sa na to dali. potom si po case na tu bolest a neprijemnosti ani nespomenieme, hlavne nech je vsetko ako ma a my sme spokojne.

zuzkas

clang aj mne je ľúto čo ti robil,dúfam to už prebolelo a budeš sa tešiť z prsiek čo najviac ako sa dá!ozaj mám si brať aj tabletky od bolesti do nemocnice,či dajú mi?

clang

Lola19
no prijemne to zrovna nebolo,ale dalo sa to zvladnut.tak mna po opke prska boleli minimalne, tak dr ma trosku potrapil teraz nech to nemam take jednoduche :)). ale inak to trvalo asi 15sekund do kopy. hlavne, ze vysledok bude taky aky ma.

Cheri39

clang, ani som nevedela, že je niečo také možné, ale červeň je profík a robí to všetko preto, aby si mala čo najlepší výsledok, držím palce, nech sa ti všetko uloží, ako treba! Ktovie, čo mňa ešte čaká...

Cheri39

Dnes som bola u mojej kožnej a spomenula som, že idem na zväčšenie, čakala som negatívnu reakciu, ale ona úsmev cez celú tvár, že mi strašne drží palce, že všetko dobré a keď prídem po opke, že si chce podrobne vypočuť, ako bolo. pýtala sa ku komu idem, a že videla červeňovu robotu u jednej mladej baby, a že to bolo krásne urobené, úplne som bola z nej paf! dúfam, že pri predoperačných nezažijem niečo negatívne, lebo to je to posledné, čo teraz potrebujem...

lola 19

jooj clang. Tak to mi je lúto. Neboj dr. ti všetko napraví a budeš mať krásne prska. To ale musela byť bolesť, keď ti to tak zaživa posunul..

Cheri39

inak, toto fórum je fakt na nezaplatenie! Kopa pozitívnej energie a neskutočná podpora, a to všetky potrebujeme!

clang

Lola19
no vyberanie stehov bolo ok, to je bola len sekunda. ale potom si pan doktor na mna vymyslel, ze treba jeden implantat trosku posunut hore. myslela som si, ze sranduje, ale po sekunde som zistila, ze to sranda veru neni..ale tak vydrzala som to. noo a co sa tyka tej mojej asymetrie, tak velkostne sa uz podobaju ako tak, este sa musia usadit, ale bude to ok a potom krok 2 bude, ze budeme riesit bradavky, lebo aby toho nebolo malo, ja som taky speci pripad, ze aj bradavky mam kazdu inu a v inej vyske:((
ale tak do leta dufam, ze to bude ok.

zuzkas

mne najprv 300 navrhol a potom 350 a ja si dám tých 350,lenže teraz nemám nič.daj si ty 375 a budeš spokojná!