Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

aj ja mám na jednej strane vypuklejšiu hrudnú kosť,tiež najprv rozmýšlal,že by sa tam dali rozdielne ml,ale ja nemám rozdiel vo veľkosti prs,alebo teda minimálny,takže sa potom rozhodol,že dá rovnaké.my to máme vrodené,starký bol aj na operácii,mama to má tiež a samozrejme,aj ja som musela to zlé zdediť :-(.určite budeme všetky krásne a pyšné na prácu lekárov!dodá nám to sebavdomie a konečne budeme žiť plnohodnotný život.teda mne to veľa zmení v rozmýšlaní,lebo ja sa hanbím za môj hrudník a teším sa na plavočky a na krásne podprsenky :-))

clang

Bon bony
ahaa :))
bude urcite. a pozrela som aj v galerke a tebe to nie je vidno, velmi malicko.. tak sa nemas coho bat, urcite to bude ok. ja mam lavy prsnik vysoky profil 350ml a pravy stredny profil 280ml. takze dost rozdiel.. ale dufam, ze sa uz vsetko usadi ako ma a pri dalsej kontrole to bude dobre.

bon bony

clang ano uz som to pisala,takze som to ja :D 370 anatomicky a 400 gulaty. Ja som sla na konzultaciu cisto s tym ze gulate mi da a rovnaku velkost :D no ale potom ked zacal rozpravat co a ako tak som ostala trochu prekvapena ale tak verim mu,takze dufam ze konecny vysledok bude super :) aj ked obavy su, to asi kazda ma...
Takze tebe tam dava viac, no kazda to mame urcite nejake ine :D len nech je vysledok dobry. dufam ze aj u teba cim skor sa to vsetko napravi aj s tou bradavkou, ale do leta si urcite fit!
inak ake mas velkosti prosim ta?

clang

Bon bony
jaaasne, ze v dobrom :)))
aaale ja som hovorila, ze som taka cela zvlastna tesne pred opkou a on mi hovoril, ze jednej pacientke dava jeden implantat gulaty a jeden anatomicky. ze sem tam sa to stane. a dneska na stehoch mi to pripomenul, ale nebol si isty tym nickom :)). aj ja mam na jednej strane vyraznejsiu tu hrudnu kost a mne tam daval prave vacsi :DD
tak sa ti to aj blizi, ale neboj vsetko bude ok. je to profik :))

bon bony

teda trochu som to napisala popletene. nie preto,ze je ochabnutejsi mi da menej, ale tam je ta kost, tak preto staci menej ml, inak by vyzeral vacsi ako druhy,ak by dal rovnaky.

bon bony

barbora10 v pohodicke :)) ano tak je to ako pisala inngridka. Ta je odbornicka,ze in :))

cherry ano,pytala som sa pre moj pocit kludu na dusi,dnes som bola pre vysledky krvi a sestricka vravela ze je tam aj zrazanlivost takze zahada vyriesena :D

clang ano idem ku nemu 3.11. Dnes mi volala sestricka,ze ci mi moze posunut termin z druheho na 3.tieho. Ak ma spominal,dufam ze v dobrom chi chi :D neviem co vravel, ci ozaj o mne,mam asymetriu taku zvlastnu,sice mam prsia rovnakej velkosti,ale jeden prs je trochu ochabnutejsi vdaka vyraznejsej hrudnej kosti,takze tam mi da aj mensi implantat, 370 a druhy mam 400,tak dufam ze to bude ok. a co vravel?:))

zuzkas ak uz nespis, tak drzim palce na zajtra samozrejme aj ja!! co najmenej bolesti a uspesny vysledok :)

clang

zuzkas
tak to ti bude bohate stacit :)). ja som mala nalgesin s a stacilo, ten je inak bez receptu. a dobry je flector rapid, su to take sacky do vody, ale tie su len na predpis tak ked tak si ich vybav skor. laloa mi dala dva sacky a mozem povedat, ze to bolo fakt dobre. aspon na prvu noc doma.

clang

dakujem naozaj, ste zlate :))

zuzkas
nie nemusis si brat, daju ti. po opke infuzku a neskor aj ked ta to bude bolet aj tabletky na bolest a na spanie, hlavne aby si potom doma nieco mala.