Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

zuzi, drž sa, myslíme na teba, zajtra zas bude lepšie..cheri, tak máš na to ešte víkend, tak rozmýšlaj :)

Cheri39

lola19, však práve, aj dr. písal, že ...asi som vám veľmi nepomohol v rozhodovaní,... ešte sa porozprávam s mužom, nech si vyberie :-D, len je v zahr.

zuzuliatko naše, dúfam, že jej tie bolesti rýchlo ustúpia :-(, a bude to stále lepšie a lepšie.

zuzkas

zuzkas je už doma len si isla lahnut lebo mala bolesti,už vam chcela aj napisat len by to este nevedela.Vecer skusi.

Cheri39

Práve som si našla odpoveď od dr. ... juj, tak ma potešil, , písal že aj 375 aj 400 budú dobré, len 400 budú ešte viac pri sebe.

Cheri39

lola, už som rozhodnutá na 90% na tých 375, na budúci týždeň si ich objednám, sestričke som volala, výsledky sú o.k. a interné mám 4.11., chcem ešte skočiť gynekologičke, nech mi pozrie prsníky, pre istotu... a cez víkend môžem lietať s handrami a mopmi :-D

bianca, EKG a odbery som mala za 1 deň, na druhý deň boli výsledky, ešte mi to internistka spíše a hotovo.

ide mi bok vyvaliť od zvedavosti, čo a ako zuzkas, ...