Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

tak zuzkas to už ma za sebou ,vraj ju to najprv dost bolelo ale teraz je už v pohode,hadam budeme spokojni.pozdravuje vas a zajtra je už doma

Michela

Cheri

mám konzultáciu u Červena v novembri. Termín operácie na marec, nechce sa mi ale tak dlho čakať. Fábry mi dal operáciu v decembri. Dáva mi 280 cc ale bude mať pripravené 300. Mám 160 cm a 42 kíl tak neviem si to moc predstaviť :)

inngridka

michaela

posli foto svojich prs pred operaciou spolu s tvojim nickom tu na fore na e.uhrinova@gmail.com a dostanes pristup do galerky

Michela

Ahojte...

som tu nová, ešte sa tu neviem orientovať, ale tiež idem na op. Doktor mi chce dať 300cc, tak sa chcem spýtať či mi neviete povedať jak sa dostanem k fotkám báb ktoré majú v profile foto po operácií. dakujem

Cheri39

Ajka1988, s tými termínmi u Červeňa to ale nie je také hrozné, ja som bola na konzul. 9.10., dali mi termín na 5.3.2011, ale poznačili si ma, že ak sa niečo uvoľní, zavolajú a už mám nový termín 6.11. čiže od konzul. ani nie mesiac. Ja som počula, že pekne robí aj Minarovjech v BA a Maršal v TT, študuj cez internet a nechaj si poradiť od báb, čo už to majú za sebou.