Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ešte raz vám všetkým veľmi pekne ďakujem!bianca ja viem,že je úžasny a pochvala ho potešila :-)maria dali nám až večeru,piť som mohla myslím okolo 1nej.mne tá cola fakt pomohla,spevnila mi žalúdok aspoň som mala taký pocit.táto noc bola katastofálna,moc som nenaspala,neboleli ma prsia,ale chrbát.
naty veľa šťastia ti želám a nech ťa čo najmenej bolia!budeme na teba všetky myslieť a dodávať ti energiu!
malachi malá to ešte nevie,šla k babke,aby si nič nevšimla a zajtra to už bude hádam o trošku lepšie,tak keď budem mať župan si to dúfam nevšimne!

malachi

barborka
dakujem, to je moja mala 7rocna sestra, sice nebyvam doma, ale na Vianoce sa chystam. Na rukach ju uz samozrejme nosit nemusim :)

barbora10

michaela

to ti najlepsie doktor poradi,aku velkost zvolit,aby to sedelo k tvojej postave.ja meriam 167 vaha 52kg a 350ml nie je na mna vobec vela.

cheri

ja uz ani neviem.sa mi vidi,ze cez prsia som mala okolo 82.

ivka1980

zuskas, prajem ti, aby si bola co najskor bez bolesti a aby si sa mohla tesit z novych prs. tiez som sa nemohla dockat, kedy napises. a daj vediet, co nove a ake zmeny, vsetky sme zvedave. a ta kola naozaj pomaha? lebo mne bolo po narkoze otrasne zle naposledy. a kde mas rez?

naty0111

Ahoj zuzkas :-)
Gratulujem ti a teším sa s tebou! Normálne som bola nedočkavá kedy napíšeš ako sa máš, ako bolo, atď. Stále som sem nakúkala. Držím ti palce aby sa ti prská čo najskôr zahojili a robili ti veľkú radosť :) Mňa to čaká v pondelok, dúfam že aj ja budem mať všetko OK. Pekné sny- teda v rámci možností:)

bianca003

zuzkas
no tak gratulujem :) a rýchlo sa zotav super že už máš po ,,úprimne závidím ja ešte musím dlho čakať :)

Cheri39

zuzkas, aj som si myslela, že takto tesne po... je človeku asi šuma-fuk, ako vyzerá, tak sa šetri, nech sa čím skôr zahojíš. dobre sa vyspi - ak sa to dá, takto...