Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria s dýchaním mám problém ešte aj teraz,mám pocit akoby ma prešiel valec!najlepšie mi je ležať,lebo keď sedím tak ma začnú štípať.ale ani ležať sa nedá vkuse,lebo bolí chrbát.cheri ja sa neviem ani učesať,max.si viem dvihnuť nohavičky na wc a udržím šálku.takže neviem ako to je s líčením,ale momentálne to ani nepotrebujem,lebo najlepšie je v posteli.

Cheri39

Juuuj, zuzkas, tak sa teším, že si sa už ozvala! takže bolesti sú riadne ... ale bude stále lepšie, ..., normálne to máš za sebou, závidím, ale tak v dobrom. No mne sa to riadne skrátilo, ani sa mi chvíľami nechce veriť, že už o dva týždne .... už teraz nespím,

písať môžeš, to sme zistili, ale dá sa očesať alebo nalíčiť? tam treba ruky hore, takže neviem...

rýchle zotavenie a veľa radosti s novými prskami :-)

Lucy28

Prosím o radu!:( V utorok budú tri týždne po opke a ľavý prsník mám stále spuchnutý a aj bolestivejší, no a zdá sa mi byť aj vačší. Doktorka síce tvrdí, že budú rovnaké, ale mne sa to prestáva už páčiť. Máte niektorá takúto nepríjemnú skúsenosť??alebo sa moje prsia nevydarili??

barbora10

michaela

mam gulate,je to tam aj napisane:-)350ml a vysoky profil.

zuskas

gratulujem.a nech si rychlo fit:-)

malachi

urcite budes moct.ja som maleho zacala dvihat po 6 tyzdnoch.a kolko ma dietatko rokov?asi bude uz take vacsie,ked pises,ze 25kg.

malachi

prosim vas myslite, ze po 1,5m-2m uz budem moct zdvihnut dieta na ruky, co znamana 25kg zataz :) nechcem uz Dr. neustale otravovat mailami.

zuzka super tak si to zvladla :) mala este nic nezistila a neroznasa klebety? :)