Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Ajka1988,

Najzvucnejsie mena su Cerven a Trska, Cerven operuje v BB a Trska v BA v SNOPe. Baby su velmi spokojne s Cervenom. Ja som bola pred 6 tyzdnami u dr Trsku a som velmi spokojna, velky odbornik a super pristup. U Cervena sa caka dlhsie na termin, co aj mna odradilo, u Trsku v poho, ja som dostala termin o par tyzdnov. Trska je drahsi o nieco, ale co sme boli unho este s jednou holkou, velka spokojnost...

ajka1988

ahojte je tu strašne veľa príspevko a nemam nejak moc času hľadať to tak sa vas chcem spýtať chcela by som si dať zväčšiť prsia. mam 22 rokov a zaújmalo by ma kde to robia super a koľko by to stálo. prosím poraďte. ďakujem.

Cheri39

asi sa niekto odhlásil, tak to celé posunuli, takže budeš prvá! som zvedavá, koľko nás tam bude, dnes som bola na odbery, k internistke ma sestrička dala až na 5.11. len deň pred opkou, ale všetky vyšetrenia /EKG, odbery a pod./ už vtedy budú hotové, nejaké budú už zajtra, ale aj je to nejak natesno!

lola 19

cheri, ty máš zas môj termín, mne povedali, že mám prísť na 10hodinu, a teraz keď som tam volala, tak mi zmenili čas na 7.45.

lola 19

zuzka, možno si už aj po operácií. jooj, ale ti závidím..ale prajem ti to! Hlavne nech si spokojná. Tak, a už máš prská!!!

kozicka

tak znova toto mi nevyslo :-D

zuzi drzim palce a tesim sa na tvoje dojmy.
Predpokladam ze uz sa vytesujes, dufam ze bolesti nemas a vsetko prebieha vyborne. Tesim sa na tvoje pismenka, ozvy sa nam.

Ja este mesiac, mam pocit ze nedozijem :-D

bon bony

Clang a kedy mas kontrolu? za mesiac?
Inak ako ide riesit tu bradavku aby bola rovnako ako druha?
urcite to budes mat v poriadku, ved dr. vie co robi. I ked naozaj treba brat do uvahy ako vyzera zaklad a pripadny problem, treba byt aj v ocakavanom vysledku realista.
Ja to tak beriem, ze dr. tiez nie je vsemohuci, ale urobi urcite co najviac pre najlepsi vysledok aky bude realne mozny.

lola 19

Tak pozdravujte zuzku! cheri, tak sa tam stretneme! Ja idem na predoperačné až na budúci týždeň vo štvrtok. malachi, treba tam zavolať potvrdiť termín a oni povedia o kolkej treba prísť..

zuzkas

no zuzka je už tam a odpociva,pripravuje sa na zajtra,teda psychicky.Teraz volala nech sem nakuknem ,ze co nove.Ta bude rada ked jej poviem kolke tu na nu myslite.