čaute baby!
už som sa zobudila,teda ná hafan mi začal olizovať nohu,tak som musela vstať.strašne som sa vynatriasala v aute,tak ma to začalo bolieť a nevedela som si nájsť polohu.inak sa cítim v celku v pohode,až na vstávanie a líhanie.baby čo sa bojíte narkózy tak sa nebojte,ani neviem kedy som zaspala a vraj som po nej trepala somariny,že by som chcela ešte lícne implantáty a zväačšiť pery.boli sme na izbe 3,obidve grcali z narkózy.tá cola je ohromná pomoc na žalúdok,veľmi mi pomohla a v noci som ešte jedla koko :-)inak mala som aj bolesti,tak som si pýtala aj na noc,aj na spanie,aj ráno.večer nám dali aj antibiotiká.všetci sú tam veľmi milí,veľa sme sa nasmiali!jaj a aby som nezabudla prská som si videla dnes ráno pri pre väze,vôbec niesu veľké a to sú ešte riadne zpuchnuté-som tak šťastná,že to mám už za sebou a už dnes mi je lepšie ako včera.takže určite sa to každým dňom bude zlepšovať!manžel sa o mne príkladne stará/to on vás aj informoval o mne/ :-)pekný večer všetkým a cheri,lola už sa to aj vám kráti!a mária volala si tam?