Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj zuzkas, ešte som nevolala, vieš stala sa mi taká vec, včera mi zomrela teta a som teraz mimo, ale v pondelok ráno tam určite budem volať.

zuzkas

lola išla som prvá,takže ma doviezli na izbu okolo pol 10 a hneď som kecala.bolieť to začalo asi 20-30 min po prevoze,hneď mi tiekla infúzka aj od bolesti a potom som zaspala.asi 3 po prebudení som bola na wc,pomohli mi sestričky.

Michela

Ahojte

pozerala som si albumy, neviete mi náhodou povedať či má "barbora10" gulaté alebo anatomy????

Dakujem

lola 19

zuzi, som rada, že ti už je lepšie. o kolkej ta operovali? Keď si sa prebudila, tak už to bolelo? Aký je to pocit, mať prska? :)

zuzkas

čaute baby!
už som sa zobudila,teda ná hafan mi začal olizovať nohu,tak som musela vstať.strašne som sa vynatriasala v aute,tak ma to začalo bolieť a nevedela som si nájsť polohu.inak sa cítim v celku v pohode,až na vstávanie a líhanie.baby čo sa bojíte narkózy tak sa nebojte,ani neviem kedy som zaspala a vraj som po nej trepala somariny,že by som chcela ešte lícne implantáty a zväačšiť pery.boli sme na izbe 3,obidve grcali z narkózy.tá cola je ohromná pomoc na žalúdok,veľmi mi pomohla a v noci som ešte jedla koko :-)inak mala som aj bolesti,tak som si pýtala aj na noc,aj na spanie,aj ráno.večer nám dali aj antibiotiká.všetci sú tam veľmi milí,veľa sme sa nasmiali!jaj a aby som nezabudla prská som si videla dnes ráno pri pre väze,vôbec niesu veľké a to sú ešte riadne zpuchnuté-som tak šťastná,že to mám už za sebou a už dnes mi je lepšie ako včera.takže určite sa to každým dňom bude zlepšovať!manžel sa o mne príkladne stará/to on vás aj informoval o mne/ :-)pekný večer všetkým a cheri,lola už sa to aj vám kráti!a mária volala si tam?

Cheri39

lola19, však nad iným ani nerozmýšľam!
ešte sa na to vyspím, bože, ako tie dni utekajú, raz-dva tu je termín! myslíš, že bude stačiť, ked ostanem doma 2 týždne? bojím sa kvôli tomu, že tie ruky bolia a do roboty chodím autom,či budem môcť šoférovať.

zuzkas od bolesti sú dobré aj tie sáčky do vody Flector Rapid, ale aj ten Tramal.