Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

Mne sono robili v marci, preto som aj dr.pred konzultáciou písala mail lebo tam mám cystu, ktorú mi niekolko rokov sledujú. A červeň mi odpísal, že si to môžem dať urobiť, je to stará vodná cysta, ktorá nevadí. Rtg mi tiež nebudú robiť, nebolo to na tej žiadanke.

lola 19

cheri, ja by som tie mililitre neriešila a dala 375. Máš to aj na papieri, tak to len podla toho objednáš. Moje kamošky majú 300, a už to sa mi videlo dosť, keď som ich videla naživo. Bude to vyzerať super, však ty máš už základ dobrý..Tak len upratuj a nemysli na to čo nás čaká!! Drž sa!! :)

Cheri39

lola19, to je fajn, aj moja dcéra bude mať 15 a syn 10!
asi všetko vygruntujem, aspoň sa odreagujem, to funguje :-D

ani sa neviem na nič iné sústrediť, stále riešim to isté dokola, či 375 alebo 400, aké budú, či sa mi budú páčiť, aké to bude po opke ...

som zvedavá veeeľmi, čo zuzkas napíše.

lola 19

cheri, tiež neviem ako budem vyzerať za tie dva týždne, s tým spaním to mám podobne..v noci sa nevyspím, cez deň v jednom kole, okolo malej a všetko chcem nachystať, aby bolo čisté , upratané. tiež nie som najmladšia, mám 15 ročného syna.

bianca003

Baby už sa to tu niekde písalo ,ale sa mi nechce hladať kolko trvá asi vybavenie predoperačných vyšetrení? Ďakujem :)

Michela

Cheri zvládli to iné, zvládneš to aj ty. Chvílku to pretrpíš a potom sa budeš chvílku tešiť. A ked ich budeš mať tak si na to zvykneš tešenie prejde a budeš to brať ako normál. Najlepšie je asi na tom to tešenie podla mna :)

Cheri39

tak naša zuzkas už má prská! tuším sa to aj rýmuje :-D !

lola, ja som bola nachystaná na ten marec a to bolo ďaleko, ale teraz je to o 2 týždne a chytá ma nejaká panika, či všetko stihnem, aj doma si prichystať a tak. mám to také pomiešané, aj sa teším, aj bojím, ale už nech to máme za sebou. možno v mladšom veku je to iné, všetko sa zdá jednoduchšie, ja už nie som najmladšia.

keď mám nervozitu, neviem zaspať, takže do 6. budem ako troska, musím si zohnať niečo potom od bolesti, od čoho budem aj spať.

lola 19

cheri, nemám ešte nič. Pôjdem na budúci týždeň vo štvrtok na odbery a piatok na interné. Mám obvodnú aj internisku, tak mi to všetko urobí. Už sa tešíš? Ja mám chvíle tešenia a chvíle strachu..Už sa mi o tom v noci aj sníva..