Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

este nemam nic, predoperacne 29 a objednavat budem asi v pondelok.iba potvrdenu op mam. aj ked neviem ci by nebolo lepsie pockat na predoperacne a az potom objednat naco mi budu silikony doma na policke ak ma nebudu operovat :)

lenkea

aj ja idem k nemu, ale az 4. alebo 11.12, datum mi maju este upresnit, ked budem volat, aby som potvrdila op. mam mat 300 vysoky, dufam, ze predoperacne mi vyjdu dobre, aby som mohla ist na op. ty uz mas objednane impl? aj predoperacne uz mas?

malachi

k cervenovi a ty?ja som mohla ist aj v lete, ale som bola na stazi v zahranici tak som si to dala takto.kolko ty ides mat a kedy ides?

cocacola3

zuzkas
tak som konečne našla to forum:-) a ako vidim aj teba:-) tuto noc som mala príšernu som nevedela čo ma boli viac či prsia alebo zadok s toho ležania a sedenia v noci som chodila hore dole po byte aby som to rozchodila :-DDD ale je to rozhodne už o čosi lepšie ako po operacií. sa neviem dočkat toho času ked už budem uplne uhojena.

malachi

zuzka
tak dufam, ze uz bude iba lepsie a menej bolesti a hadam si mala nic nevsimne dovtedy kym to cele pochopi :) zatial uzivaj svoje nove prsia