Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

cocacola-lenka ahoj spolubývajúca moja:-)
aj ja som v noci behala po byte.2x som mužovi volala,nech ma príde dvihnúť z postele a 2x som vstala sama.spala som v detskej,lebo som mala rádio celú noc pustené.teraz som tiež spala,mokrá som ako myš.inak čo si dávaš od bolesti?ja som si dávala ibalgin 600ale moc mi nezaberal,tak si dávam kvapky Tramabene/to je ako Tramal/sú perfektné,lebo z nich aj zaspím.dúfam sem budeš chodievať pravidelne,aspoň si popíšme ako sa cítime keď už sme v ten istý deň operované :-)deti ako,nechcú ti ísť na ruky?muž to zvláda,či ste už aj svokru zapojili?

Michela

hej hej bola, navrhol mi 280 gule VP, s tým že bude mať pri stole aj 300. Len ja som moc štíhla tak uvidíme čo to spraví. Fábry, Trška, chcem isť aj do BB na konzultačku.

barbora10

michaela

to je velmi dolezite,ake prsia sa pacia tebe.ty mas velmi pekne prsia,aj krasny tvar,takze gulate by mohli super vyzerat.a uz si bola na nejakej konzultacii???ak ano,u koho?

Michela

ano ano.. pekné veľmi, stále neviem ale či je dobrá volba gule ... pozerám tie foto, raz som stotožnená s gulami, inokedy sa mi zapáčia aj anatomy... pojdem ešte na nejaké konzultačky nech sa do operácie utvrdím v tom čo mi povedal doktor :) ...ale predstavujem si ich nejak tak, jak máte vy dve :)

malachi

no to neviem co sa stane, ked mi nevyjdu predoperacne :/
mna objednala tyzden pred op na predoperacne, oni moc nechcu skor aj ked najstarsie mozu byt mesiac

lenkea

a kolkateho presne ides na op? aby som vedela, kedy mi to staci zacat vybavovat vsetko. podla mna by mali(alebo mohli) vratit peniaze, ked ti pripadne budu impl. nanic, nie?