Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

malachi, ideme 6.11. k červeňovi do PK

ja si tiež zoženiem Tramabene, najlepšie by bolo, keby sme tie prvé dni mohli prespať...

malachi

cheri lola vy kedy a kam idete?
tramabene kvapky odporucam, pomozu od bolesti a uspia. Uz ich mam pripravene ak bude potreba :)

Cheri39

lola19, za tie 2 dva týždne načisto scvoknem.... , bojím sa, že tie prvé - najhoršie dni potom sa budú vliecť... hlavne, nech sú tie prská pekné...

vraj aj tramabene kvapky sú dobré, tiež sú na predpis

lola 19

Ahojte baby. Ja som bola na výlete s rodinou, zas mi rýchlejšie prešiel deň.. Cheri, za dva týždne o takomto čase už máme prska!! Zuzkas, som rada, že ti je lepšie. Mne to včera hovorila magistra v lekárni, že je tramal po op. super, tak sa drž, každý deň bude lepšie. Nech už aj my máme potom, že cheri!? Bojím sa, že tieto 2 týždne sa budú vliecť..

malachi

zuzka
no nikdy nevies :) a tramabene kvapky su zazracne ja si tiez pamatam ako slzy bolesti po op premenili na blazeny usmev a slastny spanok :D
cheri
dakujem, tak mozem spokojne objednavat :)
barborkaC
ja som sa Dr. pytala ako je to zo sportom povedal, ze po 1,5m sa pomaly moze zacat a potom, ze implantaty su odolnejsie ako vlastne prsia takze si myslim, ze s kvalitnou podprsenkou by nemal byt problem vratit sa k basketu a pod. (teda dufam!!!)

Cheri39

to som rada, zuzkas, že ti je trochu lepšie, a zajtra bude ešte lepšie ...
šetri sa, je super, že ti manžel tak pomáha, môj bude vtedy pár dní preč, potom pár dní doma, zasa preč, ale aj tak som rada, že mi to dali skôr, budem to mať za sebou a dohodla som sa s jednou kamoškou, keby som potrebovala umyť vlasy a tak, aj mama pomôže, aj keď ešte o ničom nevie, nejak jej to neviem povedať.

dala som sa do veľkého upratovania, nech stále niečo neriešim .

zuzkas

cheri
veru je mi o moc lepšie ako ráno.už sa viem aj očesať :-)a vedela by som sa aj namalovať ak by bolo treba :-).inak cez obed som mala prechádzku takú 20minútovú,lebo sme boli dať starkému obed.zvládla som ju,len som musela ísť pomaličky a dosť ma to vyčerpalo.

BarborkaC

Kocky ako to vidite s aktivnym sportom,uz 7 rokov hravam aktivne basketbal a volejbal...viem ze po opke budem musiet na nejaky cas (ratam tie 3mesiace)takyto sport uplne vypustit ale bude este mozny sport.navrat?alebo su taketo sporty nebezpecne po operaci?

Cheri39

malachi, ja som tiež riešila, čo so silikonmi, ak by mi nevyšli predoperačné a sestrička v BB mi povedala, že vrátia peniaze, že je to samozrejmosť.

barborka, ja mám skoro rovnaké miery ako ty, takže tých 375 by malo byť o.k., dr. mi písal, aj 400 bude dobre a vtedy budú viac pri sebe, ale u mňa ten rozdiel 25 ml urobí len pár mm.

michela, ja som stále chcela anatomy, ale červeň mi pri konzultačke povedal, že pre mňa by neboli dobré, lebo potrebujem vyplniť hornú časť, aby bol pekný dekolt, vždy to záleží od toho, aký máš základ a potom ešte povedal, že aj okrúhle, keď vloží, tak tá výplň implantátu nezostane stáť ako guľa, ale sa vytvaruje skoro do takej slzy, ale nie až tak, ako anatóm a keďže chcem, aby boli prirodzené, povedal, že sa dá aj s okrúhlymi impl., tak som si nechala poradiť, mám mať 375 alebo 400 okrúhle vysoký profil.

zuzkas, je ti trochu lepšie?