Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

lola19, kedy si ideš objednávať impl.? myslíš, že stačí len 1 sťahujúca podprda?
a eurosilikóny 81 sú vysoký profil? lebo v tej objednávke sa to inak neuvádza...

Cheri39

ahoj zuzkas,
teším sa , že ti je zasa o kúsok lepšie...

zuzi, ako sa môžeš umývať? koľko vás tam bolo naraz? aj ste mali nejaké rande s anesteziológom? poraď, čo si je ešte dobre zobrať okrem coly, tramabene kvapiek a toho, čo je na zozname...
mali ste aj telku na izbe? s čím máš teraz po opke najväčší problém, so vstávaním, alebo... ? ale som zvedavá, čo? :-) to len preto, že chcem vedieť, s čím mám rátať, keď muž nebude doma ... pa.

zuzkas

ahoj leni-cocacola3
akurát som sa zobudila.aj u mňa je to najhoršie večer a v noci.tiež ma bolí pravé prso,lavé vôbec necítim.včera večer a dnes ráno ma strašne bolela pravá lopatka,išlo mi to až dopredu do hrudnej kosti-nemohla som sa ani nadýchnuť,už som vravela mužovi,že asi umrem.aj mňa všetko strašne svrbí pod korzetom,muž ma musel povinne škrábať :-).inak je to už o moooc lepšie ako prvý deň,ale ten ibalgin mne 400 nezaberá,teraz si striedam tie kvapky a ibalgin600.aj ja sa teším,kedy si ich už užijeme!!! :-)

cocacola3

zuzkas
Zuzi ja si davam Ibalgin 400 len a ja mam pocit že zabera ,že silnejšie nepotrebujem. teraz mi je napriklad super:-) kriticke to je rano do tej 10 hodiny a večer ked som vklude. Najviac ma boli pravý prsník tak ma picha v bradavke a kde mam štichy (reze)chlap hej zvlada chudak musi no čo ma robit,večer to už nanho dolahlo :-) pretože mam moc hyperaktivne deti,cez týž je u nas svokra,
a ešte dost ma to svrbý pod tým korzetom,ale všetko sa da vydržat najhorší bol ten 1 den :-)budem sa opakovat ale velmi velmi sa teším ked už budem uhojenaaaaaaa:-)

malachi

cheri lola no neviem radsej vytrpiet bolest ako prist o 2tyzdne zo zivota
lola
ano to som ja a este nie lebo bol na sluzobke a cez internet/telefon som to riesit nechcela, ale dnes ma to caka.takto narychlo aspon nebude musiet vela premyslat :)

Cheri39

malachi, škoda, že nie... :-), ale aj tak sa baby sťažujú, že keď ležia, veľmi ich bolí chrbát, najlepšie je asi v takom polosede.
čo už... dúfam, že tie nové budú stáť za to všetko!

malachi

tak vy to mate este o 2dni skor :) tramabene je dobre mat si myslim, aj ked je to velmi silne, som sa citila ako fetak, ked som si dala za lyzicku a zrazu usmev na tvari :D no prespat, do umeleho spanku nas asi koli prsiam nedaju :D :D