Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

nie,nemávam také ka-problémy.ja myslím tiež že z liekov,z narkózy a nemám pohyb,takže črevá sú moc v kľude :-(ti verím,že už začínaš byť nervózna a nedočkavá..ja som bola tiež mimo posledné dni.stále som myslela na prsia,čítala o prsiach a pozerala fotky prs :-)

Cheri39

zdravím zuzi, takže všetko, kde potrebuješ namáhať ruky, je out.
inak, všetko, čo by mohlo anest. zaujímať, je v tých dotazníkoch, čo sme dostali a po narkoze ti bolo veľmi blbo?

už mi zuzi začína hrabať...

zuzkas

ahoj cheri
lenka bola rýchlejšia,odpovedala za mňa :-)ani ja som sa nestretla s anesteziologom.okrem coly mi ešte padla vhod sladkosť.inak zase ma ukrutne bolí lopatka a pravé prso-už je večer tak to cítiť :-(a od operácie sa neviem vykakať,už som si aj 2x preháňadlo dala a stále nič :-(.aj mne už muž umýval vlasy a čaká ho ešte žehlenie.umýva ma v sprche.niekedy sa neviem posadiť na posteli, dať si štipec do vlasov,pohár z linky vybrať,2l.flašu dvihnúť-otvoriť,ponožky si dlho obúvam a mikinu mi musí tiež muž,okno neviem otvoriť-sme teraz ako invalidi.a cheri v nemocnici neportebuješ tie kvapky,tam ti dajú od bolesti,aj na spanie,keď si vypýtaš.

clang

cocacola3
no to umyvanie je zo zaciatku dost problem, ani ponozky som si nevedela dat sama dole, vliest do vane. a o vlasoch ani nehovorim. mne ich tiez tak nejak podobne umyval frajer, len nam to trosku dlhsie trvalo lebo pokial mi ich aj vyfukal a vyzehlil. som sa citila jak u kadernicky, teda az na ten vysledok :))

clang

Ahojte baby :)
zuzkas
gratulujem, a nech si cim skor fit :)

malachi, barborkaC
no mne dr povedal, ze ak chcem silou mocou sportovat, tak uz teraz mozem ist na steper alebo na stacionarny bicykel (to mi povedal na 10 den od OP). a po takom 1,5 mesiaci zacat s plavanim. takze nebojte sa, nebude to taka dlha doba. akurat, na tie aerobicky si este hodnu chvilu pockam..

inak baby mam este jednu otazku. cez tyzden si ideme s lalou konecne kupit prve podprsenky :)) a chytila ma dilema, ze ci ta podprda ma byt cela latkova a len s kosticou alebo ci moze byt cela trosicku spevnena s kosticou?? dakujem za rady :)))

cocacola3

Cheri39
Ja som bola so zuzkas na izbe a ešte s jednou kočkou takže sme tam boli 3 baby, telku sme spominali že by mohla byt ale nebola tam,a ani radio:-)ale na ten 1 den my ani moc nechýbala ja sa umývam tak že mi muž napusti vanu len tak aby mi nohy zakrylo a pomaličky sa umývam kde nedotiahnem teda ked sa viac natiahnem zohnem tak to boli tak ma umýva muž :-)a vlasy som si tak že som sa naklonila nad vanu a muž mi sprchou zmýval vlasy:-D si pripadám ako hendikepovaná neviem si ani len predstaviť že by to takto fungovalo dlhšie...
S anesteziologom som sa ja nestretla myslím že ani baby nie. A najväčší problem je zatial zo stavanim,obliekanim:-),dvíhanim ruk čo je u mna ešte nemožne, a bolestou...zajtra to bude zase o niečo lepšie.