Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

malachi, tak to máš pravdu, hlavne nech si spokojná tyyyy!! Mám objednané, zaplatené. Tento týždeň mi urobia predoperačné. A budem už len čakať..a dúfam, že sa od strachu aj dočkám..

Lia86

Lola19,

Zajtra to bude presne 6 týždňov od opky, tiež mi nebolo po opke najlepšie, ale ver, že každým dňom to bude len a len lepšie, za chvílu si ani nespomenieš na tie bolesti a bezsenné noci, ja som išla po 2 týždňoch do práce a už som bola v pohode. Najhoršie sú prvé dni po opke, mňa hrozne bolel chrbát, celú noc som chodila ako mátoha, obtierala som chrbát o roh steny:) to mi pomáhalo, trošku mi to vymasírovalo a uvolnilo stuhnutý chrbát.

malachi

lola
a hlavne, ze budem spokojna ja, vsak su moje :)
dakujem, ved aj tebe uz o chvilu za sebou...uz si si objednavala silikony?

lola 19

malachi, ja myslím, že keď uvidí výsledok, tak bude spokojný..a hlavne, stále to budeš ty, a nie umelá žena.. Tak veľa šťastia.

malachi

lola
no nebol moc nadseny, skor proti a ze on je spokojny a pod...a nechce mat doma umelu zenu
clang
no zase az tak hrnut sa nebudem aby som nieco nepokaslala aj ked to bude asi tazke ;) mna skor zaujimalo ci potom nebude problem prsne svalstvo pouzivat aby to netlacilo na silikon,aspon nejake kliky a pod (z dlhodobeho hladiska nie hned po op samozrejme :)

lola 19

cheri, implantáty som už aj objednala a aj zaplatila tento týždeň. Aj som tam pre istotu volala, či im peniaze prišli. Inak, aj sa sa začínam báť, neviem ako prežijem tieto dni. Tú bandáž som objednala iba jednu, tak ako tam bolo napísané. Zuzi, a pred operáciou si bola len s dr. červeňom, ten si pozrel tie papiere a hneď ťa išiel operovať?

Lia86

Clang,

Ďakujem:)
Už sa dostávam do fázy, kedy mi prská začínajú robiť len radosti, bolesti už ustúpili, prská mäknú, tak stále skúšam nejaké tričká a podprdky, ako pošahaná, xixi.
Na začiatku, tesne po opke, keby sa ma niekto spýtal, či by som to podstúpila znovu, tak poviem, že neviem, bo tie bolesti pŕs a hlavne chrbáta boli zlé, ale teraz by som povedala, že hej. Všetkým kočkám držím päste, aby tie bolesti rýchlo ustúpili a prská robili len a len radosť:)

Cheri39

len ja som si zvykla, že mám ešte kopu času do toho pôv. termínu a zrazu bác - už len dva týždne, vlastne takto o dva T by som mala byť už po a aj doma v tom poloinvalidnom stave, bojím....