Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

lia
no viem si predstavit aky spravim euforicky nakup prvy.aj ked ja este stale tomu neverim, ta samotna podstata "ja a plasticka operacia" my znie divne :)(aj napriek tomu, ze uz som vsetko objednala a zaplatila)

Lia86

Malachi,

Ďakujem:)
Fakt si nákupy podprseniek moc užívam, je to vážne skvelé, prajem to každej holke, perfektný pocit, keď máš plný dekolt. Keď sa dostanete do tejto fázy, ani si už nespomeniete na to pooperačné obdobie. Inak už sa neviem dočkať, keď v obchodoch budú letné topíky, to sa vybláznime, už aj vy budete v porádečku, zahojené:))))

malachi

lola
fuha tak to by som sa uz aj ja mala poponahlat, este nic nemam...som bola tak spokojna, ze aaa o pol roka mam casuuu a teraz ze 2tyzdne!!
lia
perfektne!fakt keby ze neviem tak nepoviem, ze su to siliony a este by som ziarlila, ze ake pekne ti narastli :) vidim, ze nakupy novych podprseniek uzivas ;)

Lia86

Neboj Lola19, určite to zvládneš, mysli hlavne na to, aký budeš mať v lete krásny dekolt, budeš môcť nosiť topíky a plavky aké len budeš chcieť:) Stojí to za tú bolesť a peniaze. Existujú analgetiká, keď ťa to bude bolieť, dačo si dáš a bude to v pohodke. Ale vážne to nie je také hrozné, dá sa to vydržať:)

zuzkas

lola prišiel za mnou dr.červeň pokreslil nás,sestrička mi dala tabletku takú oblbovačku a asi po pol hodinke pre mňa prišli,ale ja si nepamatám že kto.viem,že som chcela ísť po vlastných a oni že veď ma odvezú na posteli.možno to bola vrchná sestra z oddelenia a neviem ešte kto.videla som rozmazane a ani na sále si nepamatám kto bol nadomnou,len viem že niekto mal v ruke masku a jedna mi pichala do ruky.povedala som,že to štípe a už som sa potom zobudila až na izbe.