Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ahoj lola.už som prespala celú noc a dnes som si celý deň nedala liek od bolesti.teraz som si dala prvý krát,lebo ako ide večer tak to na mňa prichádza.dnes som bola sama aj na prechádzke,v pohode otvorím dvere,výťah,posadím sa,trošku lepšie viem dať aj ruky hore.cocacola aj mňa boli strašne chrbát,pomáha mi keď spím takmer posediačky.nato,že som 5deň po opke,tak myslím že je to v pohode.necítim sa nejak že vyslovene zle,akurát som unavená-spím aj cez deň.aj ty si zdriemneš?

cocacola3

baby a do kedy budem asi spavat na chrbte???kedže som teraz len 4 den po operacii, už ma to štve lebo ma cele telo s toho boli s tej jednej polohy ešte sa mi preležaniny spravia :-(

clang

malachi
tak to budes mat max prirodzene. ja mam v tom "mojom vacsom" 280 stredny profil a vobec to neni vela. by som dala aj viac, ale uz sa nedalo. a vobec to nekrici, ja mam 171cm. ty mas tusim este viac ze? a nechcela si dat aspon 300ml??

malachi

clang
ja idem mat male prsia aj so silikonmi, len 260 takze do tvare ma pri behu nebudu udierat :D
lia
ja kebyze nepotrebujem niekoho pomoc v prvych dnoch tak to nikomu ani nepoviem lebo ja som s tym uplne stotoznena nejak ze mi to nebude prekazat len to okolie to inak vnima

Lia86

Malachi,

Mne to stále neprichádzalo, že idem na opku, ani večer predtým, dokonca ešte tesne pred opkou som bola ako omámená, keď som čakala na dr. Ani teraz nemám pocit, že by som mala dačo umelé v sebe, niektoré baby píšu, že cítia okraje silikónov, alebo že majú niečo umelé v tele, absolútne nemám ten pocit, dokonca by som povedala, že ani teraz mi neprichádza, že mám silikóny, až na to zväčšenie:))) Pre mňa bolo njhoršie po to spanie na chrbte, nikdy som predtým nespávala na chrbte, hrozne ma bolel, ani nie tak prsia ako chrbát. Celé noci som chodila hore dolu, najvic mi pomáhalo, keď som si obtierala chrbát o roh steny, taká svojmocná masáž:) Ale postupne som sa pomaly začala v noci viac a viac nakláňať na bok a od 4 týždňov spávam na boku.

clang

Malachi,lola
na to spanie si zvyknete :). ja som tiez predtym spavala vselijak, a ked som dosla domov tak som bola taka unavena a hned zalomila aj na chrbte. mne dost pomohlo, ze som mala dva velke vankuse a dva male, ze som skoro sedela, lebo aj to vstavanie dost boli. hlavne rano. ale postupne som si to znizovala a teraz si to uz ani neuvedomujem.

a inak malachi co sa tyka toho sportovania, tak urcite budes moct robit aj kliky ale to asi az po dlhsej dobe. podla mna ked budes mat dobru sportovu podrsenku, ktora ti prsia spevni nemal by byt problem. na to sa teda spolieham ja :). ved nebudes mat prsia sestky, ze by ti pri sportovani prekazali.. :)

malachi

lola
takze nemam sama taky stav, ze silikony...asi vo mne drie nejaky prezitok z minulosti, ked to nebolo take bezne :D
no spat mozem, na boku...na chrbte som musela spavat este aj so zrolovanym uterakom, ked som si zlamala stavce a neviem si predstavit, ze to mam absolvovat zase, ale co, mame na vyber? :)

lola 19

malachi, ty môžeš spať? Ja nemôžem zaspať, potom sa stále budím. Snažím sa spať na chrbte, občas sa mi to aj podarí..Ešte aj dcéra v noci plače, chce ísť ku mne. Tak potom spíme všetci spolu, ešte aj pes..mám pocit, že som celú noc hore, tak len premýšlam. Neviem, ako budem po opke spať, ešte aj s malou v posteli..