Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

Ahojte, ani mne to včera nešlo načítať, až v noci. Myslela som, že len ja mám problém. cheri, ascorutín som si už kúpila. Mám tiež nervozitu, dnes som konečne lepšie spala, to asi už z únavy. Nech to už máme za sebou!! Už len 11 dní! Zuzi, myslím, že už tu baby niečo také písali, že ich boleli nohy, ale radšej zavolaj dr.

Cheri39

ja som tiež zúrila, dlho to načítavalo a potom aj tak error niečo! skoro ma porazilo... zuzi, to stuhnutie nôh môže byť z toho, že máš stuhnutý chrbát, a celkovo chrbticu... ale skús sa spýtať v tej lekárni alebo si zavolaj do Novamedu, či sa s niečím takým stretli.

zuzkas

čaute baby.tak veru ďalšia noc za mnou.včera som si ich narychllo pozrela,ale vidím v nich malý rozdiel,kt.neviem či ostane,alebo sa ešte urovná.jedno mám vyššie,to som mala aj predtým a pravé mám o kúsok väčšie...,ale inak sa mi hrozne páčia a sú malé nato že su 350.
baby čo ste po opke nemali ste taký problém,že sa v noci zobudíte a máte hrozne stuhnuté chodidlá a bolavé nohy?nie od zimy,ale myslím že to je krv stuhnutá.bojím sa aby som nemala nejaké zrazeniny,tak sa chcem ísť do lekárne opýtať a kúpiť niečo na riedenie krvi asi.

Cheri39

ahoj baby, no zuzkas, ďaľšiu noc máš za sebou, super,... už si si ich aj popozerala? aké sú? tešíš?

lola19, včera som neupratovala /ale celý víkend ako kôň/nechcelo mi načítať stránku, tak som to potom vzdala, ešte som riešila s mužom tú veľkosť, tak dám asi tých 375, už máš ten Ascorutin? píšu, že týždeň pred, tak asi v sobotu ho začnem užívať. máš nervozitu?

lola 19

zuzi, som rada, že ti je už lepšie. dúfam, že aj ja to tak dobre budem zvládať..cheri, a ty ako? dnes si sa ani neozvala. Asi si celý deň upratovala..

clang

malachi
to fakt? :DDD
viem, ze nejaka holka tu pisala, ze ma 176cm a mne sa to neviem aky zazrakom spojilo s tvojim menom :)). tak pri tej vyske 155 to bude urcite super. to ti spravi take dvojecky nie? tak som rada, ze som aspon vtipna :P

barbora10

lia

Celé noci som chodila hore dolu, najvic mi pomáhalo, keď som si obtierala chrbát o roh steny, taká svojmocná masáž:)

tak to som sa pobavila,haha:-)))som si hned predstavila mojho deda,ked ho svrbi chrbat a robi presne to iste.ale myslim,ze on silikony nema.jedine,ze by to tak dobre tajil:-)

malachi

clang
:D :D si ma pobavila, viac ako 171? ja mam 155 :)ale neber to nejak, ze sa tomu smejem jasne,ze tu je zmetok v tom kto kolko cm ma a kolko ml ide mat. ja len ta predstava mna viac ako 171cm mi prisla bizardna :) takze myslim, ze mi to bude stacit.inak sa mi tiez viac neda dat
zuzka
no super to rada pocujem, ze sa tak rychlo zotavujes!