Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Zuzkas
tak mna boleli len tie paty, ale preslo to o par dni. to je normalne asi.
a k tej velkosti. ja mam 171cm 54kg a pod som mala 72cm a v tom lavom prsniku co mam 350ml sa mi zda teraz dost velky. a tiez som mala na zaciatku pocity ako ty. asi to chce cas, a v lete v obtiahnutom tricku to budes mat urcite ok. no mne dr povedal, ze budem mat cecka, ale to sa mi nezda. ale moja predstava bola plne becka, takze som aj tak co sa tyka velkosti spokojna. uvidis ako sa ti to bude menit. a 350ml urcite nebudu male.

zuzkas

lola dr.som sa pýtala a on vravel,že je zbytočný,že nieje taký,ako ľudia očakávajú,že je vlastne zbytočný.

zuzkas

ahoj maria.veru to sme sa už s mužom bavili,že dobre že som si nedala 300,lebo to by boli mini :-) a mne sa viac ako 350 nedalo dať.

zuzkas

no ja som pred opkou nemala po deťoch žiadne,len kožky :-),ale v pravom bolo kúsok viac a aj bradavku som mala o kúsok nižšie.miery som mala 72 pod a cez 83-84.výška 169/54-55.350ml mi mali urobiť plnšie c-ka,ale nám s mužom sa zdajú ako plnšie b-ka.keď boli spuchnuté,tak boli plné c-ka,ale teraz sa zmenšili..nám to síce nevadí,len sme prekvaapení.a s tými nohami tak ako píšeš clang,aj mňa bolia päty-možno to je tou stuhnutosťou,len lýtka a stehná ma v noci až bolia a sú tvrdé.

maria1113

Ahoj zuzkas, tak včera som volala sestričke, že keby sa niečo uvolnilo tak môžem skôr, tak si to poznačila. A zdajú sa ti malé? Ešte šťastie, že si si dala tých 350 a nie 300.

clang

Zuzkas
to ze sa ti zdaju male je normalne :). aj mne sa moje najprv zdali a tiez mam v jednom 350ml a teraz sa mi taky ten prsnik uz nezda. dobre to vidiet v albume ska38 ako jej prska pekne vystupili. ak sa odfotis a cvaknes potom po stichoch a porovnas si to uvidis rozdiel.neboj nic :)))

a s tymi nohami, mna dost boleli paty na nohach :), tiez som si myslela ci nemam nejake prelezaniny.haha. ale to preslo. a inak stale mi bola dost kosa, aj noci som mala triasky, tka som spavala v hrubych ponozkach a mikine. ale uz to preslo.