Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

lola myslím že každá ktorá má rez pod pazuchou tak dostane aj ten pás a veru všetko iné bolí viac ako prská :-).ingridka neboj,nekupim niečo len tak,chcela som sa spýtať v lekárni,ale som chcela aj zavolať dr.cez deň mám nohy v pohode a chodím aj na prechádzky,dnes sme boli s malým aj v nemocnici na kontrolu,takže sa hýbem a keď vravíš,že tak nehrozí tá trombóza,tak nebudem ani dr.otravovať a vydržím to.cocacola,áno s mužom sme to odopli,lebo jeden košík mám práznejší a nižšie bradavku,tak sme boli zvedaví.pozreli sme a hneď zapli,určite sa nič nestalo...a maria dúfam ti čoskoro zavolajú,nech už máš aj ty po :-)!

inngridka

zuzkas
v ziadnom pripade si nekupuj nic na riedenie krvi. chces si vyvolat krvacanie? minimalne dva tyzdne nic neuzivat. stuhnute mas akurat tak svalstvo. pokial parkrat denne prejdes na wc tromby sa ti nevytvoria. ked lezis pohybuj chodidlami ak sa moc bojis :))

clang

Malachi
:)) to bude urcite dobre. inak tusim jeyla ma 280ml a vyzeraju byt teda dooost velke. kukni v galerke

Zuzkas
ano nosila som ho do stichov. uz nemusim. ale sem tam si ho uvolni radsej, lebo ja som na jednej pazuche mala strasnu ranu. uz sa mi to hoji vsetko pekne.

malachi

cocacola
posli foto svojich prs pred operaciou(ty uz mozes rovno aj po :) spolu s tvojim nickom tu na fore na e.uhrinova@gmail.com a dostanes pristup do galerky

cocacola3

inak baby ja mam 445 ml moja výška 178 cm vaha pred operaciou bola 59.5 kg teraz po operacii mám 61.5 kg som sa bala že budu na mne veeeelmi velke ale čo boli aj kamošky u mna tak sa im nezdali na mna vobec extrem velke praveže primerane velke k mojej výške a vahe:-)

cocacola3

zuzkas
to sisi sama rozopla a kukla na prska ??? si sa nebala že si posunieš tam dačo??? ja radšej neriskujem :-) dneska už necitim žiadnu bolest len taku lahučku v mieste rezu som aj pradlo pozbierala a poskladala do skrine bez problemov horšie to je ked ma dievčata - kamošky- pridu pozriet a začneme sa na nejakej príhode smiat tak mam pocit že mi idu vyskočit hlavne pravý prsnik,inak žiadny problem vlastne vačši problem mam teraz z bolestou brucha pretože mi nastupila menštruacia :-( :-D a s tým spanim to je všetko
Baby poradte mi to ako si kukate medzi sebou fotky tu čitam že ta a ta ma nove foto kuknite aj ja chcem vidiet ale neviem kde to mam hladat :-(

malachi

clang
ano pobavilo ma to, ale tak jasne ja uz tiez mam tu v tom zmatok kto kde kedy ake.no hadam to bude ok a budem spokojna, ved uvidime :) ja som chcela take B