Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

cheri, mne dr. povedal, že si to môžem dať urobiť aj pod prskami a aj pod pazuchou, kde chcem, ale potom ma prehovoril, že je radšej, keď to je pod prsom, nech je čistý hrudník, nerezaný..Len teraz je asi tá bandáž iná, ktorú som objednala. Tá je asi pod pazuchy. Tak to asi zmeniť nepôjde..

malachi

clang
no ano,keby som prisla so 4kami tak by bol na mna asi komicky pohlad :D
zuzka
to som rada, ze ti to doma tak prechadza a nemusis detom vysvetlovat :) ved, ked pride cas dcerka este bude rada, ze ma taku peknu maminu!
lola
ty mas aku velku dcerku?

Cheri39

lola19, myslím, že dr. dáva rez pod prsníkom, keď sú poklesnuté, aby sa aj tá jazva skryla. aj mne chcel dať rez pod, ale mám sklon k hypertr. jazvám, takže vtedy je lepšie rez pod pazuchou, že tam sa to lepšie hojí, je tam jemnejšia koža. aj mne by lepšie vyhovovalo pod, vtedy nemáš tie ruky odstavené, uvidím, pýtala som sa ho na to, hádam odpovie.

zuzi, a ako je to s obliekaním, cez hlavu asi nič neoblečieš, však?

už mám ascorutin aj tramabene, dva týždne pred by sme mali brať aj niečo na tú nervozitu... :-)

lola 19

Ja by som mala mať tiež rez pod pazuchou. Stále nad tým rozmýšlam, a keby to išlo, tak by som to tuším zmenila a dala pod prskami. Neviem, uvidím, čo povie dr. Mám pocit, že to tam je menej komplikované..Zuzi, ty keď si sa po op. zobudila, tak si mala už tú podprdku na sebe?

zuzkas

malý je teraz stále zavesený na mužovi a na mňa ukazuje že bo-bibiku má.malá si ešte nič nevšimla,lebo ja som mávala problémy s chrbtom aj predtým,takže teraz si myslí,že mám zase platničku vyskočenú.v piatok príde návšteva,myslím že si nič nevšimnú,teda prsia netrčia a to že niečo neviem dvyhnúť,tak akože ten chrbát ma bolí :-)

lola 19

zuzi, a malý je v pohode, nepýta sa na ruky? Kedy máte tú oslavu? Myslím, že už aj budeš v pohode a budeš môcť oslavovať aj ty..:) Dcéra si ešte nič nevšimla? A čo si jej povedala?

zuzkas

clang aj ja si to sem tam odopínam,lebo ma to reže,štípe ma jazva a už som mala aj krvavé na tej vate pod pazuchou.