Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

cocacola hlavne som chcela povedat ze je to peklo pre mna teraz schudnut..neviem ci sa telo trosku zjasilo..nikdy som nemala taky problem..a po 2 detoch schudla v pohode a teraz po tretom..ano za svet...jak kliest sa ma to drzi..Je aj dost stres..deti stale chore...atd..tak mozno preto..hm.

adelaide

clang diki moc za ten podrobny popis .mna to dost potesilo..

cocacola - ty mas fakt 178 a 59 kg ? Prosim ta to je ako mozne vobec..neskutocne..ako si stihla..ted anapr. kolkatky rifle nosis..Ja mam 180cm..a 69 kkg, a chcem to stlacit na 65,a to uz teraz mi vsetci hovoria akaaa so chuda..ale blbost jasne ze nie som..Lem asi sumerna. Cize ked tak citam nemusim ani vahat ci si dat 400ML..ktore dr.cerven navrhoval hned ako ma zbadal.No rada by som videla tvoje fotky pred a po.

zuzkas super ze sa tak hojis a 350 su akuratne...super..no mas to za sebou ani sa mi to verit nechce

a nechce sa mi ano verit ze aj ja to vlastne idem podstupit..presne ako ste pisali.tusim malachi...je to stale take cudneee aj ked uz mi je jasne ze si ich dam...ze uz do toho pojdem...

Cheri39

lola19, zasa moja dcéra-15 r., by najradšej išla so mnou :-), dlho chcela na 18. narodky koňa, najnovšie chce silikóny! a syn už má 9, niečo si vymyslím...

ako je to s obliekaním, cez hlavu nič nehrozí... však?

lola 19

cheri, skúsim to dr. povedať pred op.aj tak si myslím, že ma zas prehovorí, že mi to spraví pod pazuchou. :)

lola 19

malachi, aj mi svokra radila rok počkať, ale keď už som aj tak dosť stará..už nemôžem čakať. Nejak to všetci prežijeme. Musíme..

lola 19

malachi, vie o tom. A v pohode, však ma už pozná..Len má teraz novú hlášku, všetko, čo stojí nad 2000 eur, tak povie, mami zato by boli nová kozy..:)

clang

Baby, ktore idete na opku k dr cervenovi do Pk:

hodinu pred opkou ta pride pan doktor pokreslit, pride anesteziolog na izbu a popyta sa ta na choroby. sestricka ti potom donesie taky plast do toho sa prezlecies. na salu ides po svojich, tam donesu aj implantaty, a lahnes si na stol. potom ti pichnu infuziu a este sa s tebou rozpravaju a pripravuju vsetko naokolo. potom sa ti zacne prijemne tocit hlava, mas tazke viecka a zaspinkas. na sale ta prebudia, posadia ta, mozes si ich pozriet (ak si ich budes pamatat :DD), oblecu ti podprsenku a ides na izbu na voziku. sestricka ta ulozi do postele a da ti infuzku. mas na sebe podprdu a nohavicky. infuzka dotecie ides na wc prvykrat so sestrickou a potom uz fungujes normalne :)). tak dufam, ze uz si to viete lepsie predstavit :))

malachi

lola
jaj to je malicka, to ti nezavidim toto riesit koli prskam ako to vysvetlit, ze ju nemozes na ruky
a syn vie o op?

Cheri39

lola19, skús mu ešte napísať, od tak do 5-6 dní odpisuje, dnes som volala do siklienky a pýtala som sa aj na tú bandáž, je rovnaká, či je rez pod pazuchou alebo pod prsami, len pri anatómoch je iná, je tam taký spevňujúci pás navyše, takže s tým by nemal byť problém.

maria1113

ďakujem zuzkas, keby sa to stalo, tak hneď napíšem. Inak aj mňa by zaujímalo,či sa zobudíš už rovno v podprsenke, alebo len v obväzoch,lebo ja som pozerala nejaké video opky a tam ešte v narkoze tú babu obväzovali.