Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Tiez som na nete citala len same dpbre chvaly, nasla som len jewdnu negativnu (tu som ale pri tom mnozstve pozitivnych nebrala so uvahy). Tuto info mam od jednej znamej, ktora postupila augmentaciu- ale nie u dr. Cervena. Tak teraz neviem, co mam vlastne robit. O tej klinike v Ke som inac tiez uz pocula, ze si to chvalia.

leus

na margo toho Dr.Cervena,no bolo par zien na forach, co sa stazovali ze maju jednu bradavku vyssie ako druhu...proste totalna asymetria.Ja som sa u jedneho plast.chirurga pytala ako je to mozne, tak mi len tolko povedal, za ani oni neradi davaju cez pazuchy, lebo pri tom treba presne sledovanie a mat to pod kontrolou a to sa neda len s kamerou a tu na slovensku nema nik.A rezom v prsnej ryhe to vedia lepsie "napasovat".

Cheri39

zuzkas, mne to s tým pásom dnes povedali v siklienke, tak neviem...

kleopatra, mohla by si byť konkrétnejšia, odkiaľ máš tie info o červeňovi?
lebo zbieram info o zväčš. prsníkov a o lekároch už cca druhý rok, a nič také, čo píšeš, som sa nikde nedočítala.

maria1113

Ahoj kleopatra a to si niekde čítala, alebo ako. Ja idem tiež k nemu na opku, ja som čítala o ňom len samé chvály.

kleopatra4589

Dobry den, vedeli by ste mi niekto poradit ohladom augmentacie u pana doktora Cervena z BB? Uvazovala som, ze k nemu pojdem, ale nedavno som sa dozvedela, ze su nanho podane trestne oznamenia z dovodu, ze nejako pokazil operacie... neviem co je na tom pravdy, tak som na pochybach teraz. Popripade by ste mi mohli odporucit nejakych dobrych doktorov.. Dakujem.

zuzkas

baby čo ste sa pýtali ako sa zobudíte.tak ja čo si pamatám tak som sa prebrala až na izbe,kam ma previezli na mojej posteli.na sebe som mala punčošky,nohavičky,podprsenku,ten pás a tú operačnú košelu.dali mi infúzku,po pár hodinách sme šli na wc tak nás väčšinou sestričky dvýhali..a lola zavolaj dr. keď si si neni istá s tým pásom a mne tie silikóny a prádlo doniesli už na izbu ráno a z izby sme to brali na sálu.

nelusik

Ahojte kočky!:)

Ja sa,len chcem spýtať,či je podla vás normálne,že mám týždeň po opke prsia na prasknutie:( také naliate! Ináč sa cítim fajn,bežné domáce práce zvládam,len mám obavy:( rez mám pod prsom,ale dnes ma začalo bolieť aj pod pazuchou.A lavý prsník si neako necítim:( Ďakujem Vám za odpovede.

adelaide

ale vela casu nemam..za 3 mesiac chcem byt uz v povodnej forme..baby stalo sa vam niektorym ze ste schudli uz s implantatmi? nemyslim nejak rapidne..ale tych cca 5 kg ..? Nic sa nestalo - nezmenilo v tvare prs?