Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ingridka

tu nejde o laika.ja dobre viem,ze v podpazusi je vela ciev a uzlin,ale pravdupovediac najviac som citala o komplikaciach pri reze bradavkou.ale rozumiem co chces povedat a viem,ze mas pravdu,ale urcite by tento pristup nepouzivali,keby boli caste komplikacie.ty to mas asi horsie,kedze sa do takychto veci rozumies:-)myslim tym,ze v tomto nie si laik.ty si zdravotna sestra?sa mi zda,ze to tu uz bolo spominane,ci to nie ty?

inngridka

barborka nie je to tak, ale nejdem sa s tebou hadat, je rozdiel ked pchas vyse 300ml utvar cez pazuchu kde su nervove pletene, velke cievy a uzliny a ked ho pchas cez dieru pod prsom kde sa nic z horespominaneho nenachadza. iba kvoli tomu sa mi ten pristup nepaci. laik sa do toho nerozumie, jedna jeho vyhoda...

barbora10

ja som si vybrala tiez cervena a urobila by som to tak zas a znova,pretoze krajsie prsia som si nemohla ani zelat.prsia mam rovnake a presne podla predstav.a kazdy den mi napise na omlazeni nejake dievca,ze u koho som bola operovana,pretoze mam prsia velmi pekne a presne tak si to predstavuju.

ingridka

pocula,jasne ze hej,ale tak isto som pocula aj o problemoch,ktore mali dievcata pri vkladani inym rezom.ryziko je pri kazdom reze.ja som iny rez nechcela a pre to som bola rada,ze mi doktor odporucil prave tento pristup.

barbora10

kleopatra

ak by si mala brat do uvahy co kto povedal,alebo napisal na nejakom fore,v nejakej diskusii,tak by si sa nemohla dat operovat nikomu,pretoze na kazdeho jedneho doktora sa najde aj nieco negativne.pisem si s mnohymi dievcatami,ktore som spoznala na diskusnom fore a 4 su uz po reoperaciach,pretoze ich nemenovany plasticky chirurg z BA dodrbal.takze si cervena musim zasta,pretoze ak tu niekto napise,ze jeden prsnik vyssie...jasne cerven,tak je na omyle,ze u druheho doktora to mozne nie je.

barbora10

leus

sice sme si dlhsie nepisali,ale na FB sme priatelky:-)musim jej napisat a povedat,ze ste sa tu na nu pytali.ja som jej prska mala tu cest vidiet na fotke z dovolenky a mala ich krasne.

barbora10

a ked sme uz pri tom,kamaratkina sestra ma prsia od trsku a tiez ma asymetriu.netvrdim,ze prsia nema pekne,ma a velmi,ale asymetria tam je.ak si niekto mysli,ze to sa stane iba cervenovi,tak je na omyle.

kleopatra4589

barbora

Dakujem, ked sa nad tym tak zamyslam, mas pravdu.. V diskusiach som doposial nenasla nic negativne, co sa Dr. Cervena tyka.. a aj keby, pri tolkych pozitivnych hodnoteniach by som to asi nemala brat velmi do uvahy..