Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inngridka

leus
ja som mala vystupenu hrudnu kost tak mi doktor povedal ze by to nemuselo pekne vyzerat pod tym svalom... ale nechal to na mna

kozicka

Dievcata, ja idem spod prsa a pod sval a nemam z toho ziadny des. Podla mna by ste mali zvolit taky rez jak vam odporuci lekar. On vie najlepsie ake mate dispozicie a co bude pre vas najlepsie, tak mu doverujte. V konecnom dosledku nam ani nic ine neostava :-D

inngridka

cheri
to ti verim, tieto dilemy nie su nic moc :( este sa porozpravaj s doktorom. ale ked minaroviech ti povedal ze sa s takou jazvou pri prsiach este nestretol tak je to fajn :)

lola 19

to je jasné, že pod pazuchou musí ísť pod sval, tak to tam nadvihne a prereže, ale že pod prsom ten sval prereže..baby, ja už neviem..ja som tiež viacej naklonená pod prsom..

Cheri39

malachi, v BB by si mala platiť 1338,90 € v hot. /z toho opka 1013, nark. 220, lôžko 105,90/ v PK ešte + 50 €.

inngridka

leus
nech sa zamyslam ako sa zamyslam tiez nechapem ako to sestricka myslela... doktor kazdopadne preparuje dutinu pod svalom a nejako sa pod neho musi dostat cize logicky musi aj rezat miesta uponov.