Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

inak rada by som vediet ako sa ma IHLA, baba kt.bola unho operovana a potom tu pisala, ze ma riadnu asymetriu, ale potom sa uz neozvala ako dopadla

maria1113

áno sestra je s prsiami spokojná, naozaj ich má pekné a primerané svojej postave. Proste mala z toho komplexy, že ich nemá rovnaké, však vlastne kvôli tomu šla na operáciu. Pán doktor zhodnotil, že to treba opraviť

kleopatra4589

maria1113

Ak sa smiem opytat, preco musela ist tvoja sestra na reopku tak skoro? Inac je s Dr, Cervenom spokojna????

maria1113

leus, ona bola pred šiestimi rokmi na opke, na reopku šla po operácii asi mesiac, alebo tri týždne, už neviem presne. Jeden prsník mala akosi vyššie ako druhý