Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

inngridka, mne povedal, že v podpazuší je jemnejšia koža a nenamáha sa ťahom !? neviem, takto nejako mi to vysvetľoval,a neviem, či som si to správne zapamätala ... už mám tom chaos, najskôr som mala dilemu, či 375 alebo 400 ml, teraz zasa toto... ale na toto sú dobre fóra, aspoň má človek viac informácií, a ako budúca odborníčka máš k tomu určite čo povedať.

malachi

inak baby co ste teraz dakedy boli v novamede kolko ste platili cash namieste?nezmenilo sa to nejak aby som si vedela pripravit peniaze

malachi

kozicka
no ked mas uraz tak sa nestaraju o to ci mas manikuru, ci mas kramy, nedrzia ta tyzden v nemocnici aby ti mohli podavat ascorurtin...snazia sa ti zachranit zivot.Ked si op.planujes tak logicky sa snazia vyhnut vsetkym rizikam :)

leus

lola19
no a to by mna velmi zaujimalo, ako sa tam pod ten sval dostane, ak ho teda neprereze?Aj ked ide cez pazuchu?
kozicka
nemozes mat nalakovane,musia vidiet lozko nechta ci ti nemodraju

Cheri39

kozicka, nesmú byť gelové ani nalakované :-(, kvôli tomu, že musia na prsty pripnúť nejaké snímače, asi kvôli sledovaniu život. funkcií, tiež som zvyknutá na dlhé gelové, pôjdu dole a dám si japonskú manikúru, aspoň sa mi zregenerujú...

inngridka

baby ja neviem... ja ked som sla na opku hned som vedela ze chcem spod prsnika. lebo aby mi doktor rval skoro 400ml pomedzi tolke lymfaticke uzliny... nic pre mna. lenze zase tlacit na doktora ked uz ma svoj zabehany postup... ked je zvyknuty cez pazuchy nech si robi cez pazuchy. ale je to ako opravovat motor cez vyfuk :)))

kozicka

Lola

dakujem za odpoved. Ale to je jaka haluz. Si zober ze budes mat uraz a budes surne potrebovat operaciu. To ti predtym spravia manikuru? :-D