Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

skuseny plasticky chirurg zvladne bez problemov aj rez pazuchou.červen pouziva tento pristup uz niekolko rokov a nema s tym nijaky problem a dokazom toho je aj to,ze ma stale nabity poradovnik.a to ze sa stane,ze je jedna bradavka vyssie,sa stava aj pri inom pristupe,nie len pazuchou,to ako sa prsia usadia uz doktor neovplyvni.mnohe dievcata sa pozoruju kratko po operacii a cakaju,ze tie prsia budu hned dokonale,ale ono to trochu trva,kym sa da hovorit o konecnom vysledku.

leus

maria
pisala som tu ako to somnou je, nizsie pozri, kde som pisala za ten rez pri reopke, si na to potom reagovala...

inngridka

maria
hej potieram, takym koncentratom aloe vera. robim si tlakove masaze a pomalicky jazvicka bledne. ano ten vitamin E to som citala, ja ho uzivam vnutorne, skusim aj natierat :))

maria1113

som niekde čítala , že dobrý je ten červený vitamín E vytlačiť a potierať si jazvy, len neviem, či sa môžu aj takéto čerstvé