Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

inngridka, ale mne najskôr červeň pri konz. odporučil rez zdola, až keď som mu spomenula ten keloid, tak to zmenil na rez cez pazuchu, že podľa neho je tam menšie riziko. ešte to s ním radšej preberiem.

kozicka

ahojte,

pocula som, alebo niekde citala mozno aj tu, ze pri OP nesmiem mat gelove nechty. Je to haluz, abo pravda? Dakujem

inngridka

cheri
vzniku keloidu moze zabranit prave ten tlak podpprsenky. takze rez pod prsom, ale samozrejme ked raz doktorovi vyhovuje a je nauceny na iny operacny postup natara ti kadeco :)

barbora
nie som sestricka, som buduca doktorka.

lola 19

cheri, ja som teraz volala do novamedu, že si chcem zmeniť rez cez pazuchy na rez pod prskami (inak môžeš to zmeniť aj pred operáciou), sestrička ma ubezpečila, že cez pazuchu je to bezpečnejšie, nie je tam prerezaný sval, že keď ti režú pod prsami, tak ti tam ten sval prerežú. Ani bolestivosť nie je väčšia, ani pohyblivosť rúk menšia..

Cheri39

inngridka, ak si od fachu, tak sa spýtam: ak má niekto sklon ku keloidným jazvám, nie je lepší rez cez pazuchu? aj keď minarovjech mi tvrdil, že ešte sa nestretol pri zväčš. pŕs s keloidnou jazvou! mne odporúčal červeň prístup cez pazuchu hlavne z tohto dôvodu, tak neviem. ja by som radšej zdola.

Cheri39

ahoj malachi, ten pás, to je len súčasť tej bandáže, čo sa nosí po opke, mohla si to vidieť aj v galérke, niektoré baby to tam mali, väčšinou s anat. impl. ty si nič nemusíš zháňať.

malachi

lola
tak to je dobre,ze to tak zvladol a urcite aj s malou to zvladnete a hlavne budes spokojna s novymi prskami :)
adelaide
no je to zvlastne, vcera vecer, ked som zaspavala som prvykrat precitla-akoze vazne idem do toho?a zacala premyslat nad vsetkymi somarinami co sa mozu skomplikovat so skolou, pracou, v rodine... :D normalne stiahnuty zaludok.takze priznavam uz som aj ja infikovana stresom :)
cheri
o akom pase sa to bavite?to aj ja nieco take som mala objednat?? :)