Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

leus, mojej sestre robil dr. Červeň prsia pre šiestimi rokmi rezom pod pazuchmi, ale musela ísť na reopku a aj vteda jej robil rez hneď vedľa toho prvého , takže to vôbec nie je vidno

leus

no a ten rez cez pazuchu ma este jedno minus, ze ked sa robi reopka, musi sa viest rez v prsnej ryhe,uz sa neda zasa ist cez pazuchu... takze jazva potom aj tam, aj tam...
tanda
ja som tiez bola v KE na konzultacii a musela som OP zrusit koli mojmu zdrav.stavu a aj ze mozno pockam ci bude druhe dieta...mne navrhoval nagory, teraz s tym robia najnovsie a tiez Dr.Magdo, ale neviem ktory ma z nich krajsiu robotu?