Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

cheri lola
hah diky vam!uz som si myslela, ze len ja na poslednu chvilu vymyslam :)
dufam, ze ked uz bude potom sa budeme na sebe smiat ake sme mali pocity pred op. :)

lola 19

dcéra mi tu pobehuje a ja tu stále napojená na počítači a niečo riešim, už sa mi tu celá pomalovala leskom na peri..

inngridka

maria
na prst sa pripaja oxymeter, ten monitoruje obsah kyslika v krvi. a tiez nesmu byt nalakovane aby anesteziolog videl nechty ci nemodraju

maria1113

Inak je tu nejaká baba, ktorej robil dr. Červeň prsia rezom pod prsiami? Lebo robieva väčšinou rez pazuchou

maria1113

kozicka , lola, mne tiež povedala sestrička, že nesmiem mať umelé nechty na operácii, tak som si ich dala dole. Moja sesternica z Čiech bola tiež na opke v Prahe, mala umelé nechty, sestrička ju na to neupozornila a potom ju pred opkou nemohli uspať.
Ingridka, ty to budeš lepšie vedieť vysvetliť, ide tam asi aj o to , že na prst ti dajú tú sondu, alebo neviem ako sa to volá a tá sa musí dotýkať tvojho nechtu?