Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ingridka

jasne ze si nechcela nikoho stresovat.toto je diskusne forum,takze tu treba diskutovat:-)a kazdy ma svoj nazor,takze to treba aj tak brat.a viem,ze si to myslela iba dobre.

solnicka

barboka
suhlasim s tebou doktor vie preco robi to co robi a kym on je ten doktor ktory ma bude operovat tak verim jemu lebo je to nase rozhodnutie!!!stat sa moze vselico to je jasne ale sme informovane o rizikach a je to na nas...ale aj pri bizardnejsich opkach sa mozu stat hocico...musime verit ze to vsetko dopedne tak ako chceme a pozitivne mysliet... :)

maria1113

zuzkas, však ja tiž každopádne chcem ísť k nemu, tu sa dozvie človek toľko informácii,ale čím viac o tom študuje, tak je to horšie, stále len premýšľa atď. Treba len veriť doktorovi.

zuzkas

maria ja keď som bola teraz na opke,tak len mne robil pod pazuchou,ostatným dvom kočkám pod prsom.podľa mňa je natoľko odborník,že zvažuje čo je lepšie zo zdravotného,ale aj estetického hľadiska pre tú ktorú pacientku!určite by sa nedal len tak do niečoho,čo by vedel,že dopadne zle a mali by sme dať na jeho rady a veľa sa aj pýtať,veľmi rád nám všetko objasní!na takýchto fórach sa tiež veľa dozvieme,ale odborníčka tu nieje ani jedna z nás,takže si väčšinou len domýšlame,možno niečo zle pochopíme...neviem,ale ja som rada,že som si vybrala práve jeho!

barbora10

ja chodim na rozne fora uz niekolko rokov,ale este som sa nestretla so ziadnym dievcatom,ktore by malo komplikacie z rezu pazuchou.prave naopak,vacsinou su iba spokojne.ved len na toto forum chodi tolko dievcat,ktore maju tento rez a este ani jedna nepisala,zeby mala nejake komplikacie.ked je raz niekto odbornik a operuje takto uz nieklko rokov,tak vie ako rez urobit spravne,aby nedoslo k nejakemu poruseniu.jasne,ze sa to stat moze,ale to riziko ze sa nieco porusi je pri hoci ktorom reze.

ingridka

viem,ze mas pravdu a ze to nemyslis zle,ale pred operaciou si informovana o moznych rizikach,ale jednoducho do toho s tym ides.ved kolko dievcat pisalo,ze stratilo citlivost,alebo maju ine komplikacie a pri tom nemaju ani rez pazuchou,takze vzdy mas nejake to riziko.do toho s tym proste ides.alebo napriklad kapsulacia,ta sa vytvori a ani na tom kadial mas rez nezalezi.pred operaciou treba mysliet pozitivne a nie si citat vsetky mozne rizika,lebo v takom pripade by sme krasne nove prsia nemali nikdy.

malachi

no autom to urcite nebudem riskovat tak skoro, ale 3h cesta autobusom asi nebude tak skoro po op.prijemna, dufam, ze nie nebezpecna!

malachi

no ja sa najviac bojim toho, ze tyzden po op musim 2x tyzdenne absolvovat pracovne 200km cestu o 3:30 rano autobusom kedze soferovat nebudem moct..to neviem ako zvladnem